תגית אוכל טבעוני - כל הכתבות חנוכה בוורוד: סופגניות סלק אפויות בתנור, נטולות גלוטן או מוצרי חלבהודליה כצמן, 23.12.19לביבה בשני מרכיבים (טוב, ארבעה, אם סופרים גם את המים ואת השמן)ענת צרפתי, 29.12.19מוציאים שורש: ירקות שלמים קבורים ואפויים בתוך מלח גסXnet, 19.01.20בלי בשר או חלב, בעונג רב: התאהבו בטבעונות ורוצים שגם אתם תנסו 06.02.20טיגון היא לא מילה גסה: לביבות תפוחי אדמה הודיות עם צ'אטניענת צרפתי, 17.02.20להרגעת עצבים מתוחים: שתפו את הילדים בהכנות ובבישוליםאורי שביט, 22.03.20בלי בבל"ת: חמישה קינוחים כשרים ומעולים, ללא ביצה אחתילנה ויינברג, 06.04.20סלט חצילים מרענן ועוקצני עם פטריות, לימון כבוש ושום טרידינה משה, 07.04.20נייס-בורגר: המבורגר טבעוני נטול גלוטן, עם פטריות, שעועית ואורזעדי כהן סימן טוב, 28.04.20בְּרוֹקוֹפַּסְטׇה: שלוש מנות פסטה עם ברוקולי שמכינים בשיא המהירותXnet, 03.05.20חבל שאי אפשר ללקק את הצנצנת: שלושה קינוחי קרם קטנים ופשוטיםXnet, 05.05.20הבלינצ על המטבח, או: החביתיות הטבעוניות שיכבשו להן מקום בלבאורה קורן, 20.05.20מכינים חביתה בלי לשבור ביצים: מקושקשת טופו עם בצל ופטריותעדי כהן סימן טוב, 22.06.20אותו הסלט רק קצת אחרת: גספצ'ו, מרק ספרדי קר, קל להכנה ומרענןדבי מצקין, 22.09.20טבעוני לוהט עם שורשים גיאורגיים: חצ'פורי עם גבינת קשיו וטופועדי כהן סימן טוב, 01.10.20קחו את זה קצת יותר בקלות: מסבחה שעועית לבנה בלי להסתבךעדי כהן סימן טוב, 12.10.20פאבה עדשים: ממרח בהשראה יוונית שירענן את שגרת החומוסדניאל שכטר, 02.11.20הבישול במיקרו, הטעם מאקרו: פתיתים עם פולי סויה ובצליםדינה משה, 15.11.20לא צריך קרוטונים: מרק ירקות סמיך ומזין שיעשה לכם רק טובמירי צדוק, 19.11.20חרפרפות בכפפה של משי: תבשיל קארי מהיר עם טופו וגרגרי חומוסעדי כהן סימן טוב, 27.12.20כתבות נוספות בנושא אוכל טבעוני