אוכל
הפלג הקולינרי: מתכון מהיר במיוחד לקוגל מעולה שגם חרדים יאהבוביום ירושלים ראוי להתכבד בפשטידת אטריות מתוקה. אך אבוי, המאפה הזה חייב לעמוד לילה בתנור. איזה מזל שלאפרת סיאצ'י יש גרסה שתהיה מוכנה תוך שעה וחצילהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
לא טעמתם אף פעם? הפסד שלכם, רבים יסכימו שזה אחד הטעימים: קוגל מהיר
מתקתקים עיקרית: עוף צלוי בתנור עם אננס, קוביות תפוחי אדמה וגמבהאם בתוך מאגר השימורים שלהם יש פחית גדולה עם הפרי הצהוב, תדעו שהיום לא תצטרכו לאסוף את השאריות של ארוחת הצהריים למיכלי אחסון - היא תעלם כליל להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
הפתיעו את כל המשפחה עם מנה מקוריות וטעימה - עוף באננס
אתנחתא מתוקה: מאפינס מהירים בטעם תפוזים וקוקוס, כשרים לפסחבין הארוחה של החג הראשון, השבת וההתארגנות לקראת החג השני, כדאי לעשות הפסקת קפה על המרפסת, בעדיפות עם משהו מתוק ליד. קבלו מתכון שיתאים בוללהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
פעילות מעולה לילדים משועממים ורעבים: מכינים מאפינס תפוזים
על הדבש ועל העוקץ: פילה סלמון אפוי בתנור בזיגוג דבש, שום וג'ינג'ררוצים לתקתק משהו מתקתק? זוהי המנה עבורכם: עיקרית מהירה מאוד להכנה בטעמים נעימים, עם עקיצה קלה לאיזון כל הטוב הזהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
לשימוש הכתבה אוכל סלמון בג'ינג'ר ודבש אפרת סיאצ'י
נמנעים מגלוטן ומחפשים פיצוי? קבלו פיצה בלי בצק על חציל קלויכולם יודעים שמה שהכי טעים בפיצה - אלה התוספות (אחרת הייתם אוכלים סתם פוקצ'ה), ולכן אם תחליפו את הקראסט, תזכו להנות מהטעם האהוב כאוות נפשכםלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
זה שאתם לא אוכלים בצקים, זה לא אומר שצריך לוותר על פיצה
אגוז לא קשה לפיצוח: עיקרית מהירה לצהריים - חזה עוף עם מייפל וקשיואחרי ביס אחד תווכחו שאוכל ביתי מנצח בקלות מזון מוכן. וזה לא מפתיע כי כאן הכול תפור לטעמכם: מרמת המתיקות או המליחות של הרוטב ועד כמות אגוזי הקשיו במנהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עם צ'ופסטיקס או עם מזלג - העיקרית הזאת עדיין טעימה יותר מכל דבר דומה שתקנו
בורקס הפתעות: מאפה בצק עלים ממולא בקוביות חזה עוף ותפוחיםכמו כל המתכונים של אפרת סיאצ'י, המתכון הזה מהיר, פשוט להכנה וגם טעים מאוד. ככה שגם אם השבוע שלכם נראה עמוס, אתם עדיין יכולים להתפנק בארוחה שווהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
תשמרו אחד לעצמכם- מאפה בצק עלים ממלוא בעוף ותפוחים
מעשה בחמישה צבעים: תבשיל ירקות בטריאקימצד אחד אנחנו אחרי החגים שהיו עמוסים באוכל כבד. מצד שני הערבים כבר קרירים וצריך משהו מחמם. אז מה אוכלים? מכינים תבשיל קליל מירקות שישביע ולא יעמיסלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
תבשיל ירקות בטריאקי
כמה פשוט, ככה טעים: תבשיל מזין בשלושה צבעים עם דלעת וקישואיםלפני ששוב תצטרכו לחמם תנורים לקראת ארוחת החג הבאה, הכינו מנה מהירה וקלילה שתאפשר מנוחה גם לגוף, גם לכיס וגם למכשירי החשמל במטבחלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
לשימוש הכתבה בלבד אוכל תבשיל דלעת וקישוא אפשרת סיאצ'י
הברקה מלבבת: לביבות קולרבי אפויות בתנור עם כוסברה ופטרוזיליהלא שוחות בשמן, לא לכבוד החנוכה ולחלוטין לא צפויות: 12 לביבות מקוריות, מהירות הכנה, אפויות בתנור ונהדרות, שלא יגישו לכם בשום מסעדהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'
לביבות מירק לא צפוי
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...