אוכל
ולנו יש פיקנטי: פלאפל ביתי חריף עם צ'ילי ופפריקהאפרת סיאצ'י מגישה מתכון פשוט לפלאפל זהוב וקצת אחר שאין לו מה להתבייש מול הדוכנים הכי נחשבים. וההכנה? ממש לא מסובכתלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
פלאפל פיקנטי
פשוט אבל עשיר: תבשיל עוף עם ערמונים וסילאןלא צריך לעבוד קשה כדי לקבל מנה עיקרית עם טעמים עמוקים: מקדישים כמה דקות להכנות, ולכל השאר הסיר כבר דואג בעצמולהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוף עם ערמונים וסילאן
תנו לפטריות חום - והן יחזירו אהבה: סלט מבושל עם פלפלים אדומיםבדרך לקערה מעבירים את הפטריות במחבת – ומקבלים תוספת קלילה, אבל בעלת טעמים עמוקים, שאפשר להגיש חמה או קרהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
סלט פטריות חמות עם פלפלים
גרגירים לממהרים: שלושה מתכוני אורז פשוטים לימי השבוע העסוקיםאפרת סיאצ'י מוכיחה כי גם כשאין הרבה זמן אפשר להכין למשפחה אורז טעים מזין – רק תחליטו איזה: פיקנטי בסגנון הודי, עם פטריות, או עם חזה עוף ותירסלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
אורז מתובל פיקנטי בסגנון הודי
עוגת שקדים בחושה עם מיץ תפוזים וסירופאפרת סיאצ'י מגישה עוגה פרווה עסיסית במיוחד בזכות תוספת הסירופ אחרי האפייה. מבטיחים לכם שלא תפסיקו ליישר!להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגת שקדים בחושה עם מיץ תפוזים וסירופ
עוד ועוד הודו: 4 מתכונים מהירים שכל המשפחה תבקש מהם תוספתבא לכם משהו אחר לצהריים? קנו חזה הודו והכינו את אחד מהמתכונים הקלים והמשגעים של אפרת סיאצ'י – ממוקפץ עם פלפלים עד לקציצות ברוטב צהובלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
חזה הודו מוקפץ עם פלפלים ובצל
מפתיע כמה שזה טעים: כרוב צלוי בתנור ברוטב סויה וסילאןרגילים לשלוח לתנור בטטות, פלפלים או חצילים? בפעם הבא כדאי לתת לכם צ'אנס לכרוב – וגלו אילו דברים נפלאים עושה לו הצלייהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
כרוב בתנור ברוטב סויה וסילאן
ארוחה שלמה בתבנית: עוף עם אורז בתנור בתוספת גזראין יותר פשוט מזה: מסדרים את המרכיבים בתבנית – ואת שאר העבודה עושה התנור. כל מה שנשאר לעשות זה לערוך את השולחןלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוף עם אורז בתנור בתוספת גזר
כמו בפלאפליות של פעם: צ'יפס מתנפח וקצוות פיתה מטוגניםמתגעגעים לתוספות הנוסטלגיות שהיה אפשר למצוא פעם בכל דוכן? יום העצמאות הוא הזמן המושלם לשחזר אותן בבית ולהגיש ב"על האש"להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
צ'יפס מתנפח
תבשיל ליום רגיל: בשר טחון עם פטריות בכורכום וכמוןחוזרים לשגרה עם עיקרית קלה להכנה, אבל עשירה בטעמים. הגישו לצד אורז או פירה תפוחי אדמה, ויש ארוחה שכל המשפחה תאהבלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
תבשיל בשר טחון עם פטריות
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...