אותו הסלט רק קצת אחרת: גספצ'ו, מרק ספרדי קר, קל להכנה ומרענן

בין הארוחות הכבדות של החגים, כדאי להקליל את העניינים עם מנות גדושות בירקות, אבל אין סיבה לאכול כל הזמן את אותו הסלט. קבלו רעיון בריא ותבלו אותו עם קרוטונים

דבי מצקין

|

22.09.20 07:54

לשימוש הכתבה בלבד אוכל גספצ'ו השטיק של דבי מצקין
לשימוש הכתבה בלבד אוכל גספצ'ו השטיק של דבי מצקין (התשובה למי שרוצה להקליל את העניינים בין הארוחות החגיגיות: גספצ'ו )

מרכיבים

 

  • 1400 גרם (2 בקבוקים) עגבניות מרוסקות במרקם חלק
  • 1 כף רוטב ווסטרשייר
  • 1 מלפפון גדול, שטוף וחתוך גס 
  • 1 עגבניה גדולה, חתוכה גס 
  • 1 פלפל ירוק, נקי מגרעינים
  • 1 בצל, קלוף וחתוך גס
  • מלח לפי הטעם

 

להגשה

  • 1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות
  • 1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 פלפל חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 בצל, קלוף וחתוך דק מאוד
  • קרוטונים קנויים

 

אופן ההכנה

  1. שמים בבלנדר את כל המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. מצננים היטב.
  2. ההגשה: מחלקים את המרק בין הקערות, מקשטים בירקות שחתוכים, מפזרים קרוטונים ומגישים.

 

>> דבי מצקין היא מתכונאית, מארחת ומרצה שמציעה לחלוק את הידע שלה ואת כישוריה בסדנאות בישול, אירועי בוטיק והרצאות בהן היא מספרת את סיפור חייה המרתק.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד