
לשימוש הכתבה בלבד אוכל גספצ'ו השטיק של דבי מצקין
(התשובה למי שרוצה להקליל את העניינים בין הארוחות החגיגיות: גספצ'ו )
מרכיבים
- 1400 גרם (2 בקבוקים) עגבניות מרוסקות במרקם חלק
- 1 כף רוטב ווסטרשייר
- 1 מלפפון גדול, שטוף וחתוך גס
- 1 עגבניה גדולה, חתוכה גס
- 1 פלפל ירוק, נקי מגרעינים
- 1 בצל, קלוף וחתוך גס
- מלח לפי הטעם
להגשה
- 1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות
- 1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 פלפל חתוך לקוביות קטנות
- 1/2 בצל, קלוף וחתוך דק מאוד
- קרוטונים קנויים
אופן ההכנה
- שמים בבלנדר את כל המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. מצננים היטב.
- ההגשה: מחלקים את המרק בין הקערות, מקשטים בירקות שחתוכים, מפזרים קרוטונים ומגישים.
>> דבי מצקין היא מתכונאית, מארחת ומרצה שמציעה לחלוק את הידע שלה ואת כישוריה בסדנאות בישול, אירועי בוטיק והרצאות בהן היא מספרת את סיפור חייה המרתק.