סלט חצילים מרענן ועוקצני עם פטריות, לימון כבוש ושום טרי

חגיגה של טעמים ים תיכוניים שתפתח לכם את התיאבון ולא משנה אם תאכלו את המנה על מצה או על לחמניה כשרה לפסח. רק תוודאו שהיא נחה מספיק לפני

דינה משה

|

07.04.20 01:23

לשימוש הכתבה בלבד אוכל סלט חצילים ופטריות דינה משה
לשימוש הכתבה בלבד אוכל סלט חצילים ופטריות דינה משה (סלט מבושל מפתיע ומרענן - חצילים עם פטריות ולימון כבוש)

מרכיבים

(4-3 מנות)

 

  • שמן לטיגון
  • 1 סלסילת פטריות טריות, פרוסות
  • 1 חציל בינוני, פרוס לקוביות
  • 1 לימון קטן פרוס דק מאוד
  • 2 פרוסות לימון כבוש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כפית פתיתי צ'ילי
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית מלח גס

 

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הפטריות כשתי דקות. מעבירים לקערה
  2. מטגנים את החצילים כארבע דקות ומוסיפים לקערה עם הפטריות.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים, מכסים ושומרים במקרר שעה לפני ההגשה למיזוג הטעמים.

 

עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"

 

עוד מנה מפתיעה של דינה - מקלובה עם כרוב סגול

 

צילום: דינה משה
לשימוש הכתבה בלבד אוכל מקלובה כרוב סגול דינה משה (צילום: דינה משה)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד