הבישול במיקרו, הטעם מאקרו: פתיתים עם פולי סויה ובצלים

גם לכם אין כוח לעשות כלום בימי ראשון? אנחנו מזדהים לחלוטין ולכן מצאנו את המתכון הזה של דינה משה למנת פחמימות בטעם ממכר של חטיף והוא אפילו לא דורש תנור

דינה משה

|

15.11.20 | 08:54

לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו יכולים לחסל בקלות קערה שלמה, במיוחד במזג אוייר שכזה: פתיתים עם פולי סויה ובצל (צילום: דינה משה)
לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו יכולים לחסל בקלות קערה שלמה, במיוחד במזג אוייר שכזה: פתיתים עם פולי סויה ובצל (צילום: דינה משה)
 

מרכיבים

8-6 מנות

 

4 כפות שמן (לטיגון) + 4 כפות לפתיתים

1 בצל גדול, קצוץ

1 כפית גדושה כמון טחון

4 שיני שום, קצוצות

2 כוסות פתיתים

1 כוס פולי סויה

2 בצלים ירוקים, קצוצים

1/2 1 כפיות מלח גס

1 כפית כורכום

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית צ'ילי חריף גרוס

1/4 2 כוסות מים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים 4 כפות שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים כחמש דקות עד להזהבה. מוסיפים את הכמון ואת השום, מערבבים ומטגנים חצי דקה. מורידים מן האש ושומרים הצד. לחלופין, אפשר להשתמש בבצל מטוגן מוכן שקונים ברשתות השיווק ואז מוסיפים את הכמון יחד עם יתר התבלינים.
  2. שמים בכלי שמתאים למיקרוגל את הפתיתים, פולי הסויה, הבצל הירוק, המלח, הכורכום, הפלפל השחור, הצ'ילי והמים, מערבבים, מכבים ומבשלים במיקרול 15 דקות.
  3. מוציאים בזהירות את הכלי מהמיקרוגל, מערבבים בעזרת מזלג ומחזירים למיקרוגל ל-10 דקות נוספות. מוציאים, מוסיפים את הבצל המטוגן, מערבבים בעדינות ומגישים חם.

 

עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"

 

    עוד קצת ירוק: תבשיל ירקות מהיר

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: דינה משה)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: דינה משה)

     

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד