תגית אוכל איטלקי - כל הכתבות ריזוטו ירקות כתומים עם בטטה, גזר ודלוריתדפנה אוסטר מיכאל, 22.12.15פאפא אל פומודורו: מרק עגבניות איטלקי עם לחםמירב גביש, 02.01.16ניוקי ברוטב עגבניות שרי וזיתי קלמטה: ארוחת שלמה ברבע שעהאפרת סיאצ'י, 09.01.16ארנצ'יני: כדורי ריזוטו בתנורגל איל וארן גורן, 19.01.16לאון אל דנטה – עונה 2, פרק 2: מספגטיני ועד ניוקיגודיז, 04.02.16לאון אל דנטה – עונה 2, פרק 3: מתכונים מסיציליהגודיז, 07.02.16לאון אל דנטה – עונה 2, פרק 4: מקנלוני ועד פיצהגודיז, 14.02.16פוקצ'ה איטלקית משודרגת במילוי של בשר או גבינותאסנת לסטר, 21.02.16פסטה חמה מהתנור: מלזניה חלבית מיוחדת עד לקנלוני עם קרם אגוזיםרומי נדלר, 22.02.16סלט ארטישוק, אנשובי ונענע שיודע להפוך גם לרוטב פסטהרומי נדלר, 06.03.16לאון אל דנטה – עונה 2, פרק 5: מריגאטוני ועד פילה בקרגודיז, 10.03.16לאון אל דנטה – עונה 2, פרק 6: מפסטה ועד מאכלי יםגודיז, 20.03.16פסטה ברוטב עגבניות עם חצילים קלויים וריקוטה פרסקה מערכת Xnet, 05.04.16לאון אל דנטה – עונה 2, פרק 7: מחישוקי פיצה ועד חזה עוף ממולאגודיז, 12.04.16ניוקי לפסח ברוטב שמנת-פטריותמערכת Xnet, 23.04.16לאון אל דנטה – עונה 2, פרק 8: מריזוטו ועד קרם בוואריהגודיז, 01.05.16נוּדי: כופתאות ריקוטה ברוטב כרשה ותרדדפנה אוסטר מיכאל, 30.05.162 פוקצ'ות מיוחדות: עם הררי עגבניות או עם רוקפור ואגסיםמערכת Xnet, 01.06.16קלצונה עם מילוי של בשר, בזיליקום ועגבניות מיובשותאינס שילת ינאי, 02.11.16ניוקו פריטו נאכל לרוב: מנות מטוגנות מיוחדות מאיטליהרומי נדלר, 19.12.16כתבות קודמות בנושא אוכל איטלקיכתבות נוספות בנושא אוכל איטלקי