אוכל
מפתיע כמה שזה טעים: כרוב צלוי בתנור ברוטב סויה וסילאןרגילים לשלוח לתנור בטטות, פלפלים או חצילים? בפעם הבא כדאי לתת לכם צ'אנס לכרוב – וגלו אילו דברים נפלאים עושה לו הצלייהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
כרוב בתנור ברוטב סויה וסילאן
ארוחה שלמה בתבנית: עוף עם אורז בתנור בתוספת גזראין יותר פשוט מזה: מסדרים את המרכיבים בתבנית – ואת שאר העבודה עושה התנור. כל מה שנשאר לעשות זה לערוך את השולחןלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוף עם אורז בתנור בתוספת גזר
כמו בפלאפליות של פעם: צ'יפס מתנפח וקצוות פיתה מטוגניםמתגעגעים לתוספות הנוסטלגיות שהיה אפשר למצוא פעם בכל דוכן? יום העצמאות הוא הזמן המושלם לשחזר אותן בבית ולהגיש ב"על האש"להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
צ'יפס מתנפח
תבשיל ליום רגיל: בשר טחון עם פטריות בכורכום וכמוןחוזרים לשגרה עם עיקרית קלה להכנה, אבל עשירה בטעמים. הגישו לצד אורז או פירה תפוחי אדמה, ויש ארוחה שכל המשפחה תאהבלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
תבשיל בשר טחון עם פטריות
הלהיט של פסח במטבח שלכם: פיצה מהירה על בסיס מצה בריימפגישים במנה אחת שניים מהדברים שילדים הכי אוהבים – פיצה ומצה בריי – ומקבלים להיט שתכינו שוב ושוב. ועוד לא דיברנו על כמה שזה פשוט!להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
פיצה מצה בריי
תוספת של צבע לשולחן: דלעת ושעועית ירוקה אפויות בתנורתוספת שמחה ולא מכבידה שמכינים בקלי קלות ובלי ללכלך יותר מדי כלים ● עוד מתכון מהיר ומנצח של אפרת סיאצ'ילהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
דלעת ושעועית ירוקה אפויות בתנור
זהובה ועסיסית: עוגת סילאן בחושה עם אגוזים וקינמוןכמה פשוטה, ככה מענגת: אפרת סיאצ'י מגישה עוגה פרווה שמכינים בשיא המהירות ממרכיבים שיש תמיד בבית להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגת סילאן בחושה עם אגוזים וקינמון
התחלה בריאה לשבוע: אורז מלא עם עדשים וירקות צבעונייםמנה צבעונית ומזינה עם עדשים שחורות, גזר כתום, פלפל אדום וכורכום צהוב. אם עד היום נתקלתם רק באורז מלא תפל – המתכון הזה ישנה את דעתכםלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
אורז מלא עם עדשים וירקות צבעוניים
כל הדברים הטובים ביחד: עוגה בחושה עם אגוזים, קוקוס ושוקולדעוגה פרווה קלה להכנה ומהירה שמבטיחה שתקבלו בכל ביס המון דברים טעימים. כדאי להכין כמות כפולה, כי היא תיגמר בצ'יק-צ'ק!להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגה בחושה עם אגוזים, קוקוס ושוקולד
ארוחה שלמה בתבנית אחת: עוף בלימון ושום עם תפוחי אדמהבימים כאלה, כשהחורף משחק מחבואים, כבר בא משהו מחמם – אבל שלא יהיה כבד מדי. וזה בדיוק מה שהמנה הזאת יודעת לעשות, בזכות הרוטב החמצמץלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוף בלימון ושום עם תפוחי אדמה
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...