אוכל
טוויל שהוא אהיל: קישוט מתוק שיסב עוגה עם נרות לחגיגת אור מקסימההם דקיקים, שקופים ופריכים - ואפשר לעצב אותם בהמון צורות: דוד פרימן מלמד אתכם להכין טווילים, וגם איך להפוך אותם לאהילים אכילים שישדרגו כל עוגה עם נרות להמשך קריאה...
צילום: דוד פרימן
טוויל תפוז: כשכולם יעשו "וואו" אל תספרו להם שזה בעצם לא כזה מורכב
עקום זה קסום: קינוחים אישיים בכוסות בעיצוב אלכסוני מגניב כדי להפוך קינוח אישי למשהו מיוחד, כל מה שצריך לעשות זה לתת לו קצת זווית. הקונדיטורית מלכי אדלר מדגימה איך יוצרים את הפלא - ומוסיפה פטנט לעוגת ספוג מהירה במיקרוגל!להמשך קריאה...
צילום: דוד פרימן
לגמרי ברי השגה: קינוחי כוסות עם שתי שכבות ושני טריקים
ספיידר-קייק: קורי רשת מתוקים לשדרוג כל ציפוי מבריק לעוגותסיימתם לצפות את העוגה בגלסאז' ורדרד ומבריק? כך תוסיפו לה קישוט-על: רשת של קורים עדינים ואלגנטיים בה משתמשים קונדיטורים מקצועיים לשדרוג הקינוחיםלהמשך קריאה...
צילום: דוד פרימן
אין יותר מרשים מזה - רק אל תספרו שזה עניין של כמה דקות
קישוט פשוט מבריק: זיגוג לעוגה שיהפוך אותה לנוצצת במיוחדיש לו שם קצת מפונפן, אבל בעצם קל להכין אותו - והוא יגרום לכל עוגה להיראות כמו מראה צבעונית: שפית קונדיטורית ליבנת גוטליב מסבירה איך תייצרו בבית גלסאז'להמשך קריאה...
צילום: דוד פרימן
בעינינו זה הגוון המושלם, אבל שום דבר לא מפריע לכם לבחור בכל צבע אחר
טריק גאוני שיגרום לכם לזלף כמו מקצוענים - צריך רק שקית פשוטה מתברר שכדי לקשט עוגה שלא תבייש חלון ראווה בפריז לא צריך כישרון או כלים מיוחדים, רק את הטיפ המעולה של שף קונדיטור אבי מלמדסון · פרק שלישי בסדרהלהמשך קריאה...
צילום: דוד פרימן
הטארט אולי מסובך לביצוע אבל הזילוף ממש לא - הוא יכול לשדרג כל קינוח שתרצו
בצינורות המתובלים: צינורות מרנג שיעניקו לקינוח שלכם מראה מקצועיבואו ללמוד מהקונדיטורית ניצן סלומון כיצד משדרגים קינוח פשוט כך שייראה כאילו יצא מהמטבח של מסעדת שף. והכול בעזרת כמה ביצים, סוכר וטיפת צבע · פרק שני בסדרה להמשך קריאה...
צילום ועריכה: דוד פרימן
כמה קטן - ככה מרשים. צינורות מרנג מנוקדים בסוכר צבעוני
דרמה בשחור-לבן: קישוט מרשים לקינוח מִדַּפִּים דקיקים בצבעי בסיסמצד אחד טוויל שומשום שחור, מצד שני דפי מרנג צחורים: הקונדיטורית מורן טביב זדה מכינה קישוט אלגנטי, מפתיע וייחודי · פרק ראשון בסדרה שתשדרג את הקינוחים שלכםלהמשך קריאה...
צילום: דוד פרימן
טוויל משומשום שחור - כמה מרשים ,ככה פשוט
את כל שנות העשרים והשלושים המוקדמות של חיי הקדשתי לקריירת ה DJ שכל כך אהבתי, ולסופי שבוע עמוסים באלפי בליינים שהרקדתי במועדונים והבארים הגדולים של אביב. במקביל, בשאר ימות השבוע, עבדתי כטבח וכקונדיטור בבתי מלון, קונדיטוריות ומסעדות שף. הצלחתי להתברג ולהיות חלק מצוות הקונדיטורים בחודשי הפעילות הראשונים של מסעדת "טופולופומפו". שם זכיתי לעבוד עם שף אבי קונפורטי ושף גולן סגל.

חמוש במצלמה ויכולות עריכת וידאו נסעתי מעבר לים ועברתי השתלמויות עם אלופי עולם בקונדיטוריה, כמו אנג'לו מוזה, סדריק גרולה, אטיין לרוואה ובבתי ספר של יצרניות שוקולד בינלאומיות. אבל רציתי עוד, רציתי להתרגש ולאתגר את עצמי יותר.

למדתי בצורה מקצועית צילום ועריכת וידאו, אנימציה, הפקה, תחקירנות, כתיבה, יצירת תוכן, וניהול טכני של שידורים חיים לאינטרנט ולטלוויזיה. ב-2016 החלטתי לשלב את היכולות והמיומנויות הטכניות שרכשתי במהלך השנים עם האהבה שלי לקונדיטוריה. אז חקרתי, התיעצתי ולמדתי. הדמיון והיצירתיות עבדו שעות נוספות. חודשים אספתי חומרים, כתבתי תוכן והרכבתי נבחרת קונדיטורים מופלאה שהסכימה לשתף פעולה והתוצאה היא לפניכם: אני מציג בפניכם בגאווה את ה"טלוויזיה הקינוחית".