תגית לביבות - כל הכתבות באיזה שמן לבשל, לטגן ולהקפיץ? המדריך המלאד''ר ברוריה טל, 20.12.11לביבות תירסליאורה חוברה, 20.12.11לביבות גבינת ריקוטהיאיר ברק, 22.12.11רושטי: הלביבה של השוויצריםאסנת לסטר, 23.12.11לביבות כרובית וגזר אפויותחני הראל, 24.12.11ארוחות בוקר מפנקות לפסחיאיר ברק, 08.04.12אורז אדום, אורז שחור: מתכונים עם סוגי אורז מיוחדיםחגי לרנר, 16.10.12אמא מושלמת - תתרחקי ממנימלי גרין, 04.12.12לביבות בטטה ב-3 גרסאות: מקלאסיות עד למתוקותאסנת לסטר, 06.12.12לביבות עדשים, גזר ומוצרלהחני הראל, 10.12.12לביבות מגניבות: מעיג'ה עד לביבות גבינהאסנת לסטר, 12.12.12השרה לאיכות הלביבה: מתכוני לביבות משובחים של ענת לבלענת לבל, 24.11.13 לביבות בטטה ותירס אפויות או: מי צריך טיגון? רחלי קרוט, 28.11.13כתבות קודמות בנושא לביבות