מאגר המתכונים > ביצים וארוחות בוקר
העדפות מיוחדות: צמחוני
מטבח: אירופי
דרגת קושי: קל
- 125 גרם 1/2) חבילה) גבינת ריקוטה
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח
- 1 כף סוכר
- 1 כפית שמן קנולה
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 25 גרם חמאה, לטיגון
- אפשרות להגשה: ריבה, רוטב פירות מוכן
- שמים במכל מעבד המזון את הגבינה, הביצים, הקמח, הסוכר, השמן ותמצית הווניל ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. מאחסנים חצי שעה במקרר.
- שמים את החמאה במחבת ומחממים עד שהיא נמסה. שמים במחבת כף מהבלילה ויוצרים ממנה לביבה בקוטר של כ5- ס"מ. מטגנים כדקה מכל צד, עד הזהבה, מוציאים ומניחים בצלחת מרופדת במגבות נייר לספיגת עודפי השמן. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבליל.
- מגישים מיד, רצוי לצד ריבה או רוטב פירות.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content