אוכל
ערוצים
קציצות הודו ברוטב צהוב: פשוט, משביע - וכל כך טובמחפשים משהו קצת שונה לארוחת הצהריים? לאפרת סיאצ'י יש בשבילכם מתכון קל לקציצות הודו מיוחדות שגם הילדים ישמחו לאכול. הגישו עם אורז לבן, ויש ארוחה שלמהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
קציצות הודו ברוטב צהוב
עוגת שוקולד לפסח בקלי קלותעוגה בחושה פרווה במרקם עסיסי שתשמח בפסח אורחים בכל גיל. הסוד שלה הוא שימוש בפירורי עוגיות יין במקום בקמחלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגת שוקולד לפסח בקלי קלות
עוגיות אגוזים פריכות כשרות לפסחאפרת סיאצ'י דאגה שיהיה לכם משהו מתוק ליד הקפה גם בחג. כל מה שאתם צריכים זה קערה, 6 מרכיבים שיש בכל בית ורבע שעה פנויה מזמנכםלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגיות אגוזים כשרות לפסח
ארוחה ברבע שעה עבודה: אורז עם חזה עוף ותירסמטגנים את העוף, מוסיפים את שאר המרכיבים (ואין הרבה מהם) – ואחרי 30 דקות על הכיריים כל המשפחה יכולה להתיישב לאכוללהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
אורז עם חזה עוף ותירס
תבשיל עדשים ירוקות וחזה עוף ברוטב אדוםרוצים ארוחה מהירה וטעימה שכל המשפחה תאהב? עשו כמו אפרת סיאצ'י והכינו (בקלי קלות!) את תבשיל העדשים הזהלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
תבשיל עדשים ירוקות וחזה עוף ברוטב אדום
אורז מלא עם מש וגזר: תוספת שכולה בריאות זו לא רק תוספת טעימה, אלא גם מנה שיכולה לשמש גם ארוחה שלמה ומזינה - בזכות השילוב בין האורז למש, שיוצר חלבון מלאלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
אורז מלא עם מש וגזר
עוגת שוקולד-בננה טבעוניתכל מי שיטעם יבקש מכם את המתכון: עוגה פאדג'ית וטעימה להפליא ללא ביצים או מוצרי חלב (והיא גם פרווה, כמובן)להמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
עוגת שוקולד-בננה טבעונית
כעכים מתוקים פריכים בציפוי מייפל ושומשוםתתכוננו לבקש עזרה: הכעכים המתוקים של אפרת סיאצ'י כל כך ממכרים, שמישהו יצטרך לבוא ולקחת אותם מכם לפני שתחסלו הכל לבדלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
כעכים מתוקים פריכים בציפוי מייפל ושומשום
קיש פלפלים מהיר מבצק עלים עם גבינות וטימיןהיום בערב הוא ישמח את כל המשפחה - ואת מה שיישאר תוכלו לארוז מחר לצד סלט ולקחת לעבודה לצהריים: קיש בקלי קלותלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
קיש פלפלים מהיר מבצק עלים עם גבינות וטימין
מפרום תפוחי אדמה בתנור: מתכון קל בלי הרבה שמןרוצים לחסוך זמן - ובמקביל גם קלוריות? עשו כמו אפרת סיאצ'י, ובמקום לטגן מפרומים אפו אותם יחד בתבנית גדולה עם 2 כפות שמן בלבדלהמשך קריאה...
צילום: אפרת סיאצ'י
מפרום תפוחי אדמה בתנור
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...