מרכיבים (2 מנות)

  • 225 גרם (קצת פחות מ-1 כוס) גרעיני תירס - עדיף טריים שבושלו כמה דקות או מוקפאים שהופשרו. אם משתמשים בגרעיני תירס מקופסה - עדיף שיהיו ללא תוספת סוכר
  • 2 ביצים בגודל L
  • 2 כפות קמח תופח מלא
  • 2 כפות חלב
  • מלח

לטיגון

  • שמן קנולה

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את הביצים, הקמח והחלב ומערבבים במזלג. מוסיפים את התירס ומערבבים.
  2. יוצקים למחבת את השמן ומחממים. מניחים תלוליות קטנות מבלילת הלביבות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  3. מגישים מיד.