תגית
רומי נדלר - כל הכתבות

רומי נדלר
חייתי באיטליה כמעט עשור, שבו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון). בין השאר, למדתי באקדמיה הקולינרית A Tavola con lo Chef שברומא, ועשיתי סטאז'ים בכמה מסעדות נהדרות בעיר הזאת.
כשחזרתי ארצה התחלתי לכתוב את הבלוג Romina e La Cucina (rominacucina.wordpress.com), שבאמצעותו אני משתפת אחרים בניסיון ובידע שלי – וגם נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש.
בהמשך החלטתי להפוך את האהבה לאוכל איטלקי למקצוע, ואני עורכת סדנאות אוכל איטלקי, פסטות ופיצות לגדולים ולקטנים.
(צילום: קרן דניאלי-קסנר)
כשחזרתי ארצה התחלתי לכתוב את הבלוג Romina e La Cucina (rominacucina.wordpress.com), שבאמצעותו אני משתפת אחרים בניסיון ובידע שלי – וגם נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש.
בהמשך החלטתי להפוך את האהבה לאוכל איטלקי למקצוע, ואני עורכת סדנאות אוכל איטלקי, פסטות ופיצות לגדולים ולקטנים.
(צילום: קרן דניאלי-קסנר)