ארבע האימהות שעיצבו את המטבח הישראלי איך הן עשו זאת? בעיקר אמצעות ניסויים בחצילים, עלים ירוקים ותבלינים, שימוש בפרימוסים ובפתיליות, הטפה ליעילות ולחסכנות, ואמונה כי תזונה טובה היא הבסיס להצלחת המפעל הציוני אראלה טהרלב בן-שחר כמה מילים על השפעת הסביבה על מטבחהקדמה >>שרה בבלי: בשלו בריא, חסכוני ורציונליפרק א' >>ליליאן קורנפלד והחומוס העברי הראשוןפרק ב' >>ציונה קטינסקי ותזונת הפועלים בקיבוציםפרק ג' >>ד"ר ארנה מאיר: יעילות והסתגלות לקייםפרק ד' >>