צילום: שי יחזקאל

מתכונים עם נבטים: סלט נבטים ואפונת ווסאבי ברוטב ויניגרט

מערבבים, מרסקים ונהנים מסלט נבטים וירוקים עתיר ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון. תכינו עכשיו והגוף שלכם כבר יודה לנו אחר כך

  (צילום: יוסי סליס, סגנון: נטשה חיימוביץ' )

המרכיבים ל-4 מנות:

 

  • 1 קופסת נבטים מעורבבים (נבטי ברוקולי, אלפלפא, צנוניות, חמנייה, חרדל וקייל)
  • 10 עלי נענע
  • 10 עלי כוסברה
  • 4 כפות אפונת ווסאבי

לרוטב:

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כפית דבש
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 לימון סחוט
  • מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל רכיבי הרוטב עם הנבטים ומוסיפים את עלי הנענע והכוסברה.

2. מרסקים בעזרת פטיש מטבח או במעבד מזון את אפונת הווסאבי, מפזרים ומגישים.

 

>> ממלכת הנבטים: לכל הכתבות והמתכונים

 

ערכים תזונתיים למנה:

176 קלוריות, 7.7 גרם פחמימות,2.7 גרם חלבונים, 15.5 גרם שומנים.

 

שף אורח: מירי הבר, "בון מירי"

 

8 נבטים שכדאי להכיר. לחצו Play לצפייה בסרטון:

 

הסודות של ממלכת הנבטים

הסודות של ממלכת הנבטים

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כשר פרווה
דיאטטי
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (0 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג