תגית פריז קונדיטוריה ומה שביניהן - כל הכתבות חשיפה: איתרנו את עמי ותמי בפריז!שרון היינריך, 13.07.11הבר רפאלי של הפטיסרישרון היינריך, 24.07.11בארבע עיניים עם גאון שוקולד צרפתישרון היינריך, 08.08.11ארץ זבת קרפים וקרמלשרון היינריך, 11.09.11שוקולד ככל יכולתך: התערוכה הכי מתוקה בפריזשרון היינריך, 10.10.11מוזיאון השוקולד בפריז: נא לא לאכול את המוצגיםשרון היינריך, 06.11.11צרפתי מבחוץ, יפני מבפנים: קינוח חדש של פייר ארמהשרון היינריך, 27.11.11מקרוּן עם שוקולד וכבד אווז, מישהו?שרון היינריך, 09.12.11העוגה שתהפוך אתכם למלכיםשרון היינריך, 17.01.12השוק הכי מגניב בפריזשרון היינריך, 19.02.12פייר ארמה: האיש שממציא מחדש את הקינוחיםשרון היינריך, 07.03.12בית קפה סודי (ושוודי!) באמצע פריזשרון היינריך, 28.04.12הבגט הכי טוב בפריזשרון היינריך, 07.05.12מקדש הגבינות של פריזשרון היינריך, 22.05.12סדנאות אפייה בפריז: לחזור מהחופשה עם מתכוןשרון היינריך, 23.06.12הלחם הכי טוב בפריז - אצלכם במטבחשרון היינריך, 08.07.12קונדיטוריה מומלצת בפריז: בלי פוזה, עם המון מקוריותשרון היינריך, 05.08.12עוגיות נוטלה וספקולוס: 7 שכבות של גן עדןשרון היינריך, 30.10.12צרפתי מבחוץ, ישראלי מבפנים: מתכוני מקרונים עם מילויים מקומייםשרון היינריך, 20.03.13עוגת סברינה: המתכון שיגרום לכם להתאהב בה מחדששרון היינריך, 14.04.13כתבות נוספות בנושא פריז קונדיטוריה ומה שביניהן