1. מפחיתים מחצית מכמות האגוזים או הבוטנים שמוסיפים למנה.
2. בוחרים בבננה קטנה במקום בבננה גדולה.
.3 מכינים את הכריך ללימודים או לעבודה משתי פרוסות לחם במקום מפיתה.
.4 כשמתחשק משהו קר ומתוק מעדיפים ארטיק קרח על פני שלגוון המכיל גלידה.
.5 ואם בכל זאת רוצים שלגון גלידה, מעדיפים ארטיק שוקו רגיל במקום "משודרג" בעל ציפוי שוקולד עבה.
.6 מקום בקבוק קטן של מיץ 500) מ"ל) או משקה קל, שותים חצי בקבוק מהול במים או בסודה (והכי טוב – לשתות רק מים או סודה).
.7 מצמצמים את כמות השמן בסלט לכפית (במקום כף) לכל מנה.
.8 מכינים שוקו מכפית אבקה וחצי כוס חלב במקום לשתות שקית שוקו מוכן.
.9 כשקונים גלידה בגלידרייה בוחרים בכדור אחד במקום בשניים (ואם מוותרים על גביע הוופל ואוכלים בכוס חוסכים עוד 50 קלוריות לפחות).
10. מוסיפים כף מיונז 5% שומן במקום כף מיונז רגיל.
גם לכם יש טיפים כיצד אפשר לחסוך בקלוריות? ספרו לנו בטוקבקים