1. ‬ מפחיתים מחצית מכמות האגוזים או הבוטנים שמוסיפים למנה.

 

2. ‬ בוחרים בבננה קטנה במקום בבננה גדולה.

 

‭.3‬ מכינים את הכריך ללימודים או לעבודה משתי פרוסות לחם במקום מפיתה.

 

‭.4‬ כשמתחשק משהו קר ומתוק מעדיפים ארטיק קרח על פני שלגוון המכיל גלידה.

 

‭.5‬ ואם בכל זאת רוצים שלגון גלידה, מעדיפים ארטיק שוקו רגיל במקום "משודרג" בעל ציפוי שוקולד עבה.

 

‭.6‬ מקום בקבוק קטן של מיץ ‭500)‬ מ"ל) או משקה קל, שותים חצי בקבוק מהול במים או בסודה (והכי טוב – לשתות רק מים או סודה).

 

‭.7‬ מצמצמים את כמות השמן בסלט לכפית (במקום כף) לכל מנה.

 

‭.8‬ מכינים שוקו מכפית אבקה וחצי כוס חלב במקום לשתות שקית שוקו מוכן.

 

 

‭.9‬ כשקונים גלידה בגלידרייה בוחרים בכדור אחד במקום בשניים (ואם מוותרים על גביע הוופל ואוכלים בכוס חוסכים עוד 50 קלוריות לפחות).

 

10.  מוסיפים כף מיונז ‭5%‬ שומן במקום כף מיונז רגיל.

 

גם לכם יש טיפים כיצד אפשר לחסוך בקלוריות? ספרו לנו בטוקבקים