מרכיבים (4 מנות)
- 4 חזות עוף (כ-800 גרם), מופרדים ונקיים
- 6 כפות דבש
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
- 6 כפות סויה
- 2 גזרים גדולים, קלופים וחתוכים לטבעות
- 2 קישואים, חתוכים לטבעות
- 1 קופסה תירס גמדי
אופן ההכנה
- שמים בקערה בינונית את הדבש, רוטב הצ'ילי והסויה, ומערבבים. מוסיפים את חזות העוף ושורים אותם 15 דקות לפחות.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. חותכים לחצי 2 גיליונות של נייר אפייה, ופורשים את 4 החצאים על משטח עבודה.
- שמים את הגזרים, הקישואים והתירס הגמדי בקערה ומערבבים. מניחים במרכז כל גיליון רבע מכמות הירקות.
- מניחים מעל כל ערמת ירקות חזה עוף אחד, ומברישים אותו היטב בנוזל שנותר בקערה.
- מקפלים את הנייר מעל העוף והירקות, וקושרים בחוט בשני הצדדים כך שתיווצר "סוכרייה" גדולה.
- מניחים את 4 הצרורות בתבנית ואופים 20 דקות.
- מוציאים מהתנור, פותחים את הקשירה ומגישים מיד.