מרכיבים (4 מנות)

  • 4 חזות עוף (כ-800 גרם),‬ מופרדים ונקיים
  • 6 כפות דבש
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 6 כפות סויה
  • 2 גזרים גדולים, קלופים וחתוכים לטבעות
  • 2 קישואים, חתוכים לטבעות
  • 1 קופסה תירס גמדי

 

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה בינונית את הדבש, רוטב הצ'ילי והסויה, ומערבבים. מוסיפים את חזות העוף ושורים אותם 15 דקות לפחות.
  2. מחממים את התנור ל-200‬ מעלות. חותכים לחצי 2 גיליונות של נייר אפייה, ופורשים את 4 החצאים על משטח עבודה.
  3. שמים את הגזרים, הקישואים והתירס הגמדי בקערה ומערבבים. מניחים במרכז כל גיליון רבע מכמות הירקות.
  4. מניחים מעל כל ערמת ירקות חזה עוף אחד, ומברישים אותו היטב בנוזל שנותר בקערה.
  5. מקפלים את הנייר מעל העוף והירקות, וקושרים בחוט בשני הצדדים כך שתיווצר "סוכרייה" גדולה.
  6. מניחים את 4 הצרורות בתבנית ואופים 20 דקות.
  7. מוציאים מהתנור, פותחים את הקשירה ומגישים מיד.