מאגר המתכונים > מאפים מלוחים
העדפות מיוחדות: צמחוני
מטבח: צרפתי
דרגת קושי: קל
- 1 ק"ג בצל קלוף (כ-8 בצלים בינוניים)
- 1/4 כוס שמן זית
- 200 גרם גבינת עזים מסוג סנט מור, מפוררת
- 300 גרם בצק עלים עם חמאה, מופשר במקרר (נמכר בכל רשתות השיווק)
- עלים מ-4 ענפי טימין
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- חוצים את הבצלים לאורכם ומשמנים אותם בשמן הזית. מניחים בתבנית כשצדם החתוך פונה כלפי מטה.
- אופים כ-40 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור. מברישים את דפנותיה במעט שמן זית, ומפזרים על הבצל את הגבינה והטימין.
- מגבירים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות.
- בזמן שהתנור מתחמם מרדדים את בצק העלים לקוטר גדול במקצת מזה של התבנית. מכסים את המרכיבים שבתבנית בבצק, ותוחבים מעט את שוליו בין המילוי לדפנות התבנית.
- אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
- מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות. הופכים בזהירות את התבנית ומחלצים ממנה את הטארט.
- רועי אגאי הוא שף מסעדת בית היין
שבקיבוץ מעברות
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content