מרכיבים
- 4 כפות שמן
- 3 שוקי עוף
- 1 כף רסק עגבניות
- 400 גרם (1/2 חבילה) פול ירוק קפוא
- 1/2 2 כוסות אורז, שטוף היטב ומיובש
- 1 בצל קצוץ
- חופן צימוקים
אופן ההכנה
- מחממים במחבת את השמן. מוסיפים את שוקי העוף ורסק העגבניות ומאדים עד שהעוף מזהיב.
- מוסיפים 4 כוסות מים, מכסים ומבשלים כ-1/2 שעה, עד שהעוף מוכן.
- מוציאים את העוף מהסיר ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הפול, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהפול מוכן.
- מוסיפים לסיר 1/2 2 כוסות אורז. מכסים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד כשכמעט כל המים נספגים באורז. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
- להגשה: מטגנים במחבת את הבצל. לאחר שהוא מזהיב מוסיפים את הצימוקים וממשיכים לטגן מעט. מפזרים על האורז.