מתוך הכתבה:
מרכיבים

  • 4 כפות שמן
  • 3 שוקי עוף
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 400 גרם (1/2 חבילה) פול ירוק קפוא
  • 1/2 2 כוסות אורז, שטוף היטב ומיובש

 

להגשה

  • 1 בצל קצוץ
  • חופן צימוקים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים במחבת את השמן. מוסיפים את שוקי העוף ורסק העגבניות ומאדים עד שהעוף מזהיב.
  2. מוסיפים 4 כוסות מים, מכסים ומבשלים כ-1/2 שעה, עד שהעוף מוכן.
  3. מוציאים את העוף מהסיר ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הפול, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהפול מוכן.
  4. מוסיפים לסיר 1/2 2 כוסות אורז. מכסים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד כשכמעט כל המים נספגים באורז. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
  5. להגשה: מטגנים במחבת את הבצל. לאחר שהוא מזהיב מוסיפים את הצימוקים וממשיכים לטגן מעט. מפזרים על האורז.