
תודו שמעולם לא חשבתם לשים תפוחים בסלט פסטה - וחבל. (צילום: אנטולי מיכאלו)
* המתכון באדיבות המותג ברילה
מרכיבים
לרוטב
- 1/3 כוס שמן זית
- 2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
- 1 כף דבש
- 1 כף שומשום קלוי
- מלח ופלפל
לסלט
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה", מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת
- 1 שקית עלי בייבי תרד
- 1 תפוח מסוג גרני סמית, פרוס דק
- 1 בצל אדום, פרוס לרצועות דקות
- חופן עלי נענע
- 1 כוס גרגרי רימון
- 100 גרם שבבי שקדים קלויים
אופן ההכנה
- הרוטב: שמים את כל מרכיביו בצנצנת ומנערים עד לאיחוד.
- הסלט: שמים הקערה את כל מרכיביו למעט גרגרי הרימון והשקדים, מוסיפים מהרוטב ומערבבים עד לציפוי.
- לפני ההגשה מפזרים מעל את גרגרי הרימון ואת השקדים ומגישים.

עוד משהו קטן שיכניס אתכם למצב רוח חגיגי - עוגיות דבש וקינמון