שלושה מסמלי החג במנה אחת:
סלט פסטה עם תפוח, רימון ודבש

המרכיבים במנה הזאת מזינים, זמינים וטעימים - לכן אין סיבה לאכול מהם רק בראש בשנה. שלבו אותם גם במנות יומיומיות שיכניסו אתכם למצב רוח הנכון כבר עכשיו

Xnet אוכל

|

13.09.20 | 08:45

תודו שמעולם לא חשבתם לשים תפוחים בסלט פסטה - וחבל. (צילום: אנטולי מיכאלו)
תודו שמעולם לא חשבתם לשים תפוחים בסלט פסטה - וחבל. (צילום: אנטולי מיכאלו)

* המתכון באדיבות המותג ברילה

 

מרכיבים

 

לרוטב

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שומשום קלוי
  • מלח ופלפל

 

לסלט

  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה", מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת
  • 1 שקית עלי בייבי תרד
  • 1 תפוח מסוג גרני סמית, פרוס דק
  • 1 בצל אדום, פרוס לרצועות דקות
  • חופן עלי נענע
  • 1 כוס גרגרי רימון
  • 100 גרם שבבי שקדים קלויים

 

אופן ההכנה

  1. הרוטב: שמים את כל מרכיביו בצנצנת ומנערים עד לאיחוד.
  2. הסלט: שמים הקערה את כל מרכיביו למעט גרגרי הרימון והשקדים, מוסיפים מהרוטב ומערבבים עד לציפוי.
  3. לפני ההגשה מפזרים מעל את גרגרי הרימון ואת השקדים ומגישים.

 

    עוד משהו קטן שיכניס אתכם למצב רוח חגיגי - עוגיות דבש וקינמון

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אפרת סיאצ'י)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אפרת סיאצ'י)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (1 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג