
תמיד טוב שיש עוגיות בבית: ביסקוויטים בטעם קוקוס (צילום: דינה משה)
מרכיבים
- 1 חבילת (200 גרם) מחמאה רכה
- 3/4 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קוקוס
- 1/2 כפית הל טחון (לא חייבים)
- 1/2 ק"ג קמח מנופה
- 1 שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מערבבים את המחמאה עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת קרם חלק.
- מוסיפים את הביצים, את הקוקוס ואת ההל ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ולשים עד לקבלת בצק אחיד במרקם חלק.
- מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים חלק אחד לעלה בעובי של כ-0.5 ס"מ וקורצים ממנו עוגיות. חוזרים על התהליך עם יתר הבצק.
- מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים 25-20 דקות, עד להזהבה. מצננים ושומרים בכלי אטום עד שבועיים.
עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"

עוד עוגיות טעימות של דינה משה - עוגיות שבלול