עוד עוגיות לצנצנת שלכם: ביסקוויטים בטעם קוקוס והל

הבית הכי שווה הוא הבית שבמטבח שלו עומדת צנצנת עוגיות ביתיות מחכה לאורחים שרק רק קפצו לכמה דקות. רוצים גם? זה ממש לא בעיה. קבלו מתכון מהיר וקל להכנה

דינה משה

|

03.07.20 | 11:34

תמיד טוב שיש עוגיות בבית: ביסקוויטים בטעם קוקוס (צילום: דינה משה)
תמיד טוב שיש עוגיות בבית: ביסקוויטים בטעם קוקוס (צילום: דינה משה)

מרכיבים

 

  • 1 חבילת (200 גרם) מחמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1/2 כפית הל טחון (לא חייבים)
  • 1/2 ק"ג קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים את המחמאה עם הסוכר וסוכר הווניל עד לקבלת קרם חלק.
  3. מוסיפים את הביצים, את הקוקוס ואת ההל ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ולשים עד לקבלת בצק אחיד במרקם חלק.
  5. מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים חלק אחד לעלה בעובי של כ-0.5 ס"מ וקורצים ממנו עוגיות. חוזרים על התהליך עם יתר הבצק. 
  6. מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים 25-20 דקות, עד להזהבה. מצננים ושומרים בכלי אטום עד שבועיים.

 

עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"

 

     

    עוד עוגיות טעימות של דינה משה - עוגיות שבלול

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: דינה משה)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: דינה משה)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (2 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג