
מרכיבים
6 מנות
לרוטב
- 1 כף חרדל דיז'ון או גרגרים
- 1 כף סילאן
- 1 כף מיץ לימון
- 1/4 כפית מלח טבעי כמו הימליה
- פלפל שחור לפי הטעם
לסלט
- 2 כוסות קינואה כהה, מבושלת ( 3/4 כוס קינואה יבשה)
- 1 כוס עלי סלט, שטופים וקצוצים
- 1 כוס עלי בייבי תרד, שטופים וקצוצים
- 100 גרם גבינה צפתית 5% פרוסה לקוביות, תחליף גבינה טבעוני או טופו מבושל
- 1 כוס פירות העונה חתוכים (תותים, תפוחים, נקטרינות, שזיפים או כל פרי אחר)
- 1 כוס צנוניות, שטופות היטב ופרוסות לפרוסות דקות
אופן הכנה
- הרוטב: מערבבים את מרכיביו ושומרים בצד עד השימוש.
- הסלט: שמים את כל מרכיביו בקערה ומערבבים בזהירות. מוסיפים את הרוטב רגע לפני ההגשה, מערבבים קלות ומגישים.
ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ובעלת האתר "סודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה"

לא יודעים איך מבשלים קינואה? קבלו מדריך ומתכונים