איך לא חשבתם על זה קודם: קוביות תפוחי אדמה פריכות בקארי ורוזמרין

להיט לוהט: התוספת הזאת תיגמר הרבה לפני המנה העיקרית. הרי מה ממכר יותר מתפוחי אדמה במעטפת פריכה ומתובלת עם פנים רך ונימוח, וגם טוויסט מקורי?

אסתר דורון צרפתי

|

25.08.19 | 07:58

הצבע המושלם לתוספת, וגם הטעם - תפוחי אדמה בקארי (צילום: אסתר דורון צרפתי)
הצבע המושלם לתוספת, וגם הטעם - תפוחי אדמה בקארי (צילום: אסתר דורון צרפתי)

המרכיבים

(3-2 מנות)

 

  • 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, שטופים
  • 1 בצל לבן, פרוס
  • 3 כפות שמן זית או קנולה
  • 10 עלי רוזמרין יבשים
  • 1 כף תבלין קארי צהוב
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

 

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-230 מעלות במצב טורבו.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומניחים בתבנית בגודל בינוני.
  3. מוסיפים את הבצל ואת יתר המרכיבים, ומערבבים היטב עד לציפוי אחיד.
  4. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום. אופים בתנור עד לריכוך במשך כ-45 דקות.
  5. מורידים את נייר האלומיניום, מנמיכים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15-10 דקות נוספות עד להשחמה יפה. מוציאים ומגישים.

 

עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Morrocan Girl"

 

    מחפשים ארוחה שלמה עם קארי? נסו נודלס עם עוף וירקות

     

     לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    טבעוני
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (3 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג