
הצבע המושלם לתוספת, וגם הטעם - תפוחי אדמה בקארי (צילום: אסתר דורון צרפתי)
המרכיבים
(3-2 מנות)
- 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, שטופים
- 1 בצל לבן, פרוס
- 3 כפות שמן זית או קנולה
- 10 עלי רוזמרין יבשים
- 1 כף תבלין קארי צהוב
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-230 מעלות במצב טורבו.
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומניחים בתבנית בגודל בינוני.
- מוסיפים את הבצל ואת יתר המרכיבים, ומערבבים היטב עד לציפוי אחיד.
- מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום. אופים בתנור עד לריכוך במשך כ-45 דקות.
- מורידים את נייר האלומיניום, מנמיכים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15-10 דקות נוספות עד להשחמה יפה. מוציאים ומגישים.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Morrocan Girl"

מחפשים ארוחה שלמה עם קארי? נסו נודלס עם עוף וירקות