מטבעות שוקולד צבעוניים בציפוי שאריות ממתקים שאתם אוהבים

קבלו תיקון: אנחנו יודעים שממתקים אהובים לא מותירים שאריות, אבל מאמץ מצדכם יניב ממתק מדליק שתוכלו להכין יחד עם הילדים. או שפשוט תפתחו חבילה חדשה

טליה הדר

|

01.07.19 | 08:19

עיגולי שוקולד עם שברי ממתקים (צילום: טליה הדר)
עיגולי שוקולד עם שברי ממתקים (צילום: טליה הדר)

מרכיבים

12 יחידות

 

  • 100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 100 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
  • 1 קוביה גדולה של צימקאו או 2 שורות נוספות של שוקולד מריר
  • ממתקים אהובים, שבורים לחתיכות (עדשים, עוגיות, בייגלה, פצפוצי אורז, דגני בוקר וכו')

 

תבנית שקעים מסיליקון

 

אופן הכנה

  1. שמים את השוקולדים ואת הצמקאו בקערה שמתאימה למיקרו.
  2. מפעילים את המיקרו לחצי דקה, מוציאים, מערבבים וחוזרים על התהליך עד שהשוקולד נמס (כ-3 פעמים). חשוב להימנע מחימום יתר בפעם אחת ולא לדלג על הערבוב גם אם נראה לכם ששום דבר לא נמס. מרקם השוקולד צריך להיות קרמי ולא נוזלי מדי.
  3. יוצקים שתי כפות שוקולד מומס בכל שקע בתבנית, ליצירת שכבה בעובי של סנטימטר אחד.
  4. בוזקים משברי הממתקים מעל השוקולד ומכניסים את התבנית למקרר. חשוב שהתבנית תעמוד על משטח ישר כדי שיווצרו מטבעות שטוחים. מצננים במקרר חצי שעה לפחות, מוציאים, מחלצים את המטבעות מהתבנית ומגישים.

אפשר לשמור את המטבעות במקפיא, אך אז יש לתת להם לעמוד כשתי דקות בחוץ לפני האכילה.

 

עוד מתכונים וטיפים לאירוח של טליה הדר - בבלוג "EshetStyle"

 

    רוצים עוד שוקולד? קבלו מתכון חדש ומפנק לנקניק שוקולד

     

     לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: טליה הדר)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: טליה הדר)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר חלבי
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (2 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג