ותק: 20 שנה.
שף: אידי ישראלוביץ'.
סגנון: דגים ופירות ים בנוסח ים תיכוני (צרפת, תוניס, טורקיה ועוד).
מייחד אותה: "מסעדה לכולם" – פונה לתיירים, לאנשי עסקים ולמשפחות ישראליות.
מקור השראה: סועדים מנוסים, "אנשי העולם הגדול", איתם התייעץ השף והבעלים כשפתח את המסעדה.
מנה פופולרית: פילה מוסר ופילה לוקוס על מצע פפרדלה.
חומרי גלם מובילים: דגי ים למיניהם.
מבנה המטבח: חצי-פתוח, חשוף לעיני היושבים בחלק מהשולחנות.
מספר שולחנות: 15.
מספר סועדים: 155.
את מי היו חולמים להאכיל: סופיה לורן.
- אידי דגים, הבושם 6, אשדוד. טל': 08-8524313