מתוך התוכנית "מיקי שמו אופה מהלב"
המרכיבים
לבצק קוקוס
- 75 גרם אבקת סוכר
- 25 גרם אבקת שקדים
- 50 גרם קוקוס טחון
- 3 חלבונים
- 30 גרם סוכר
לקומפוט אננס
- 300 גרם אננס קוביות
- 100 גרם פסיפלורה ללא הזרעים
- 60 גרם סוכר
לסמיפרדו מנגו
- 5 חלמונים
- 200 גרם סירופ סוכר
- 200 גרם מחית מנגו
- 1 מכל שמנת מתוקה מוקצפת
אופן ההכנה
- בצק קוקוס: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
- מערבבים את אבקת הסוכר, אבקת השקדים והקוקוס יחד ומקפלים לתערובת החלבונים המוקצפת.
- מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם ל-175 מעלות כ-15-12 דקות.
- קומפוט אננס: מביאים את כל המרכיבים לרתיחה. מעבירים מיד לתבנית עם בצק הקוקוס בתחתיתה ומכניסים למקרר לייצוב.
- סמיפרדו מנגו: מחממים את החלמונים והסירופ תוך ערבוב מתמיד עד לבעבוע ומיד מעבירים למיקסר. מקציפים עד שהתערובת מתקררת.
- מוסיפים את המנגו ולבסוף מקפלים פנימה את הקצפת. יוצקים את התערובת לתבנית מעל קומפוט האננס. מעבירים למקפיא למספר שעות.
- חותכים ל"בארים" ומגישים.