מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1 ליטר חלב
- 3 כפות סוכר
- 6 כפות קורנפלור
- 1/4 כוס מים פושרים
- קוקוס טחון
- קינמון
- פיסטוקים גרוסים
אופן ההכנה
- יוצקים חלב לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
- מערבבים את המים עם הקורנפלור עד להמסה ומוסיפים לחלב תוך בחישה. מביאים לרתיחה, מקטינים להבה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ-35 דקות
- יוצקים לכוסות הגשה גבוהות, מוסיפים קוקוס, קינמון ופיסטוקים ומגישים.