מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

  • 1 ליטר חלב
  • 3 כפות סוכר
  • 6 כפות קורנפלור
  • 1/4 כוס מים פושרים
  • קוקוס טחון
  • קינמון
  • פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה

  1. יוצקים חלב לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  2. מערבבים את המים עם הקורנפלור עד להמסה ומוסיפים לחלב תוך בחישה. מביאים לרתיחה, מקטינים להבה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ-35 דקות
  3. יוצקים לכוסות הגשה גבוהות, מוסיפים קוקוס, קינמון ופיסטוקים ומגישים.