באדיבות השף-קונדיטור עמר זרניצקי-דרומי, מרצה בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים".

מרכיבים (תבנית אינגליש קייק באורך 26 ס"מ)

  • 135 גרם (1/2כוס פחות כף) קמח
  • 26 גרם (2 כפות) קורנפלור
  • 4 גרם (חצי כפית) אבקת אפייה
  • קליפה מגוררת משני תפוזים
  • 110 גרם חמאה רכה
  • 135 גרם (חצי כוס) סוכר
  • קורט מלח
  • 180 גרם ביצים (1/2 3 ביצים)
  • מיץ מ-2 תפוזים

אופן ההכנה

  1. משמנים את התבנית במעט שמן.
  2. מחממים תנור ל-165 מעלות.
  3. מערבבים יחד את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה וקליפת התפוז.
  4. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה, הסוכר והמלח.
  5. ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
  6. מוסיפים לתערובת לסירוגין, בכמה פעמים, את תערובת הקמח ואת מיץ התפוזים.
  7. יוצקים את התערובת לתבנית.
  8. אופים כ-35-30 דקות, עד שהעוגה יבשה וקפיצית למגע.