באדיבות השף-קונדיטור עמר זרניצקי-דרומי, מרצה בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים".
מרכיבים (תבנית אינגליש קייק באורך 26 ס"מ)
- 135 גרם (1/2כוס פחות כף) קמח
- 26 גרם (2 כפות) קורנפלור
- 4 גרם (חצי כפית) אבקת אפייה
- קליפה מגוררת משני תפוזים
- 110 גרם חמאה רכה
- 135 גרם (חצי כוס) סוכר
- קורט מלח
- 180 גרם ביצים (1/2 3 ביצים)
- מיץ מ-2 תפוזים
אופן ההכנה
- משמנים את התבנית במעט שמן.
- מחממים תנור ל-165 מעלות.
- מערבבים יחד את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה וקליפת התפוז.
- במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה, הסוכר והמלח.
- ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
- מוסיפים לתערובת לסירוגין, בכמה פעמים, את תערובת הקמח ואת מיץ התפוזים.
- יוצקים את התערובת לתבנית.
- אופים כ-35-30 דקות, עד שהעוגה יבשה וקפיצית למגע.