מתכון של ג'רלד הוכמן ממצפה.
מרכיבים
- 1 ק"ג פרוסות חזה עוף דקות
- 4-3 ביצים טרופות
- 250 גרם קוקוס טחון
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 150 גרם מרגרינה לטיגון
- 1/2 כוס שמן
- 1 קופסה גדולה (820 גרם) פרוסות אננס משומר
אופן ההכנה
- מניחים בצלחת את הביצים הטרופות. בצלחת שנייה מערבבים יחד את הקוקוס הטחון ואבקת המרק.
- טבלים כל פרוסת חזה עוף בבלילת הביצה ואחר כך מצפים בתערובת הקוקוס הטחון.
- מחממים כל פעם קצת מהמרגרינה והשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד להזהבה יפה משני הצדדים.
- מגישים כל מנה עם פרוסת אננס וכף מנוזלי האננס.