מרכיבים (תבנית אינגליש קייק)
- 1 תפוז בינוני, קלוף וחתוך ל-8
- 1/2 כוס (כ-50 גרם) אגוזים (לא משנה מאיזה סוג)
- 2 ביצים
- 1/2 כוס (100 גרם) שמן
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס (200 גרם) סוכר
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק.
- מפעילים את מעבד המזון עם להב המתכת, ושמים בו את המצרכים בזה אחר זה, לפי סדר הופעתם.
- מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית.
- אופים כ-40 דקות, עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
- מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהגשת אסנת לסטר