פסטה פנה מתובלת בפסטו
עם ירקות מוקפצים ומוצרלה

אפשר לקבל דברים טובים בחיים, גם בלי להסתבך: קחו חציל, קישוא ופלפל אדום, תבלו ברוטב אהוב, אל תשכחו לפנק עם הגבינה, הקפיצו כמה דקות עם פסטה - וראו כי טוב

Xnet אוכל

|

09.11.20 | 09:00

מי יסרב לארוחת צהריים כזאת? פסטה עם ירקות מוקפצים ופסטו (צילום: אנטולי מיכאלו)
מי יסרב לארוחת צהריים כזאת? פסטה עם ירקות מוקפצים ופסטו (צילום: אנטולי מיכאלו)

מרכיבים

6-4 מנות

 

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 זוקיני חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות
  • 3 כפות ממרח פסטו, ביתי או קנוי + פסטו נוסף להגשה
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1/4 כוס ממי הבישול של הפסטה
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת (לא חייבים)

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את השמן בווק גדול, מוסיפים את קוביות החציל ומקפיצים כמה דקות עד להשחמה קלה.
  2. מוסיפים את הזוקיני ואת הפלפל ומטגנים עד לריכוך, מקציפים מדי פעם.
  3. מוסיפים את הפסטו, הפסטה ואת מי הבישול ומערבבים יחד. מוסיפים את המוצרלה (אם משתמשים) ומקפיצים עד להמסה. מגישים מיד עם כפית פסטו נוספת מעל לכל מנה.

 

* המתכון באדיבות ברילה

 

    עוד מנות פסטה נטולות שמנת

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכונים (צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכונים (צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר חלבי
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (0 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג