תבשיל אטריות וחזה עוף (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
4 מנות
- 400 גרם אטריות בינוניות
- 1 כף שמן זית
לעוף
- 400 גרם חזה עוף, נקי ויבש
- 1/3 כפית פפריקה מתוקה
- 1/3 כפית מלח
- קורט כורכום, טחון
- מעט פלפל שחור
- 1 כף שמן זית
לתבשיל
- 4 כפות שמן זית
- 1 כפית שום, כתוש
- 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית שטוחה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים)
- קורט כורכום
- 1/2 כפית בזיליקום מיובש
- מעט פלפל שחור
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה, מעבירים למסננת. מזליפים מעל כף שמן זית ומערבבים, שומרים חם בצד.
- העוף: חותכים את חזה העוף לקוביות, מניחים בקערה ומתבלים בפפריקה, מלח, כורכום ופלפל. מערבבים עד לציפוי אחיד בתבלינים. מחממים את כף השמן במחבת רחבה ומטגנים את חזה העוף כשתי דקות מכל צד.
- התבשיל: מוסיפים למחבת את האטריות המבושלות, מתבלים בשמן הזית, השום, הפפריקה המתוקה, מלח, אבקת המרק, הכורכום, הבזיליקום המיובש והפלפל השחור. מערבבים ומבשלים במשך 3-2 דקות נוספות.
עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...