סושי-פטנט מהיר וקל במיוחד: בלי גלגול, חיתוך וקצוות עקומים

משדרוג של קוביות הקרח המשמימות, דרך סידור מגירות ועד סושי-פטנט וגלידוניות ביתיות - הדברים הכי שווים שאפשר לעשות עם מגש קרח

מוגש מטעם אפיק 41 - ערוץ DIY (תוכן פרסומי)

|

04.01.18 | 10:34

עידן מגש הקרח
באדיבות ערוץ diy ישראל, אפיק 41 ב-HOT

למגש קרח יש עוד דברים להציע לנו מלבד לשמור על צורת המים כקובית קרח משמימה. דבר ראשון: את קובית הקרח הפשוטה נוכל לשדרג לקישוט בכוס. מה זה אומר? נשים פרחים אכילים או פירות צבעוניים חתוכים בהתאם למגש,נמלא במים ונקפיא והרי לכם קוביית קרח משודרגת.

 

סושי-פטנט במגש קרח

אבל לא רק בשביל זה אנחנו כאן. הידעתם שאפשר להכין אוכל בעזרת מגש קרח? אפשרות קלה במיוחד לאוהבי הסושי, ללא גלגול, חיתוך וקצוות עקומים:

 

מה צריך?

מגש קרח

ניילן נצמד

אבוקדו

אורז דביק לסושי

פרוסות דג, עירית, שומשום שחור וכו'

 

מה עושים:

1. ניקח את המגש ונניח עליו ניילון נצמד.

2. נקלף אבוקדו ונמשיך עם הקולפן כדי ליצור פרוסות אבוקדו דקות ונוחות להכנת הסושי המיוחד שלנו.

3. נניח 2 פיסות אבוקדו בצורת איקס בתוך כל ריבוע במגש, קצת אורז דביקSticky rice) ) ומילוי עם כל מה שאתם אוהבים בסושי: דגים, עירית אפילו קוביית אורז פשוטה עם שומשום שחור.

 

גלידוניות ביתיות

פעילות מקסימה שאפשר להכין יחד עם הילדים וגם קינוח קל להכנה.

 

מה צריך?

מגש קרח

200 גרם שוקולד מריר/חלב

כוס גלידה/ מעדן חלב

 

מה עושים:

1. נמיס שוקולד מריר/חלב באיזה טעם שתרצו במיקרוגל

2. נמלא חצי מגובה מגש הקרח בשוקולד, ואת השאר נשמור להמשך.

3. נכניס למקפיא ל-15 דקות, עד שהשוקולד יקפא כצורת הריבועים במגש.

4. נמלא את הריבועים בגלידה מוכנה או מעדן שאנחנו אוהבים, נכניס שוב למקפיא.

5. נמיס קלות את השוקולד שנשאר ונשפוך מעל הגלידה שקפאה, ונקפיא כשעתיים לגלידוניות ביתיות וטעימות טעימות!

 

סידור בקרח

אחרי שאכלנו עיקרית וגם קינוח, מה עוד אפשר לעשות עם מגש קרח?

 

אם גם לך השרשרות כל הזמן מסתבכות יחד עם הטבעות והצמידים, מגש קרח הוא הפתרון המושלם לסדר במגירת התכשיטים - לכל אחד יש את הקובייה שלו. אגב, לקראת נסיעה אפשר פשוט לעטוף את המגש בניילון נצמד, והרי לך קופסת תכשיטים ניידת - לא תופסת מקום במזוודה וגם שומרת על הסדר.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד