אם אתם כבר אופים לחם בננות, כדאי שתדעו כמה דברים

ארטיק בננה (צילום: עודד חוברה)
מרכיבים
6 ארטיקים קטנים
- 3 בננות בשלות, קלופות
- 6 מקלות ארטיק
- ממרח שאוהבים (טחינה, ממרח אגוזים, ממרח קקאו 100% וכו')
- 1 כוס מוזלי או גרנולה או אגוזים טחונים
אופן הכנה
- חוצים את הבננות ונועצים בחלק החתוך את מקל הארטיק.
- מצפים את הבננות בממרח שבחרנו.
- מגלגלים את הבננות המצופות במוזלי/גרנולה או אגוזים. אם המוזלי לא נדבק היטב, אפשר להיעזר בידיים כדי להצמיד אותו לממרח.
- מניחים במיכל אטום ומקפיאים למשך הלילה.
אפשר לשמור במקפיא כחודש.
- ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה
- לפייסבוק של הצלם עודד חוברה
______________________________________________________
בזמן שאתם מחכים שהארטיק יקפא, תכינו קינוח בריא אחר ב-5 דקות