ארטיק מוזלי שוקולד בננה:
בדיוק מה שצריך בחום הזה

קיץ הוא ממש לא הזמן לשבור את הדיאטה. אם אתם נלחמים בחשק למשהו מתוק, כדאי לכם לנסות את המתכון הזה: גם קפוא, גם בריא יותר וגם מכינים בקלי קלות מחומרים שיש בבית

ליאורה חוברה

|

27.06.17 | 07:15

אם אתם כבר אופים לחם בננות, כדאי שתדעו כמה דברים
ארטיק בננה (צילום: עודד חוברה)
ארטיק בננה (צילום: עודד חוברה)

מרכיבים

6 ארטיקים קטנים

 

  • 3 בננות בשלות, קלופות
  • 6 מקלות ארטיק
  • ממרח שאוהבים (טחינה, ממרח אגוזים, ממרח קקאו 100% וכו')
  • 1 כוס מוזלי או גרנולה או אגוזים טחונים

 

אופן הכנה

  1. חוצים את הבננות ונועצים בחלק החתוך את מקל הארטיק.
  2. מצפים את הבננות בממרח שבחרנו.
  3. מגלגלים את הבננות המצופות במוזלי/גרנולה או אגוזים. אם המוזלי לא נדבק היטב, אפשר להיעזר בידיים כדי להצמיד אותו לממרח.
  4. מניחים במיכל אטום ומקפיאים למשך הלילה.

אפשר לשמור במקפיא כחודש.

 

 

______________________________________________________

 

בזמן שאתם מחכים שהארטיק יקפא, תכינו קינוח בריא אחר ב-5 דקות

 

 לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: עודד חוברה)
לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: עודד חוברה)

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
צמחוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג