
מה עדיף, בסמטי או עגול? אורז אחד-אחד (צילום: Shutterstock)
אתם יודעים להכין עוגת טריקולד מסובכת בעיניים עצומות, אבל את בישול האורז עדיין משאירים לסבתא? אנחנו יכולים להבין אתכם: להכנת אורז אין נוסחה מדויקת אחת - היא דומה יותר לתרשים זרימה עם כמה תרחישים אפשריים, ועם נקודות שונות שבהן עלולים לעשות משהו לא נכון.
אבל מספיק לדעת כמה דברים בסיסיים כדי להכין אורז מושלם ולהימנע מסיר דייסתי או מתחתית שרופה – ואנחנו פה כדי לוודא שאתם מכירים אותם. אז שוטפים או לא? משרים או מטגנים? ומה הכי חשוב לעשות בסוף? ענו על השאלות שלמטה וגלו את התשובות הנכונות.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ואיך מכינים פסטה מושלמת? לחצו על התמונה כדי ללמוד