שעועית ירוקה מוקפצת עם
עגבניות שרי, שום ובזיליקום

אל תתנו לחום להרחיק אתכם מהמטבח: כך תכינו תוך רבע שעה מנת שעועית קלילה אבל משביעה, שתכניס צבע וטעם לארוחת הצהריים או הערב

אפרת סיאצ'יפורסם: 15.02.16 21:29
שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי (צילום: אפרת סיאצ'י)
שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי (צילום: אפרת סיאצ'י)

מרכיבים

4 מנות

 

  • 4-3 כפות שמן זית
  • 20 עגבניות שרי חצויות (מומלץ בכמה צבעים)
  • 2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת, מופשרת מעט
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 כף מלאה עלי תימין
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס או 1/2 כפית בזיליקום מיובש
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור טחון

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים את עגבניות השרי במשך כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהן מתרככות מעט.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ-5 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...