שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי, שום ובזיליקום
אל תתנו לחום להרחיק אתכם מהמטבח: כך תכינו תוך רבע שעה מנת שעועית קלילה אבל משביעה, שתכניס צבע וטעם לארוחת הצהריים או הערב

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
4 מנות
- 4-3 כפות שמן זית
- 20 עגבניות שרי חצויות (מומלץ בכמה צבעים)
- 2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת, מופשרת מעט
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 כף מלאה עלי תימין
- 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס או 1/2 כפית בזיליקום מיובש
- 1 כף סילאן
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים את עגבניות השרי במשך כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהן מתרככות מעט.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ-5 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
- עוד מאות מתכונים קלים של אפרת סיאצ'י - באתר שלה, מתכונים ב-10 דקות