
מדובר ברגעי אושר שרצוי להתענג עליהם כי הם חולפים במהרה. לא תספיקי לומר: "עכשיו יוצאים מהאמבטיה", והופ, הם גדלים ומתקלחים לבד. האם גם אצלך האמבטיה שלפני השינה גורמת לילדים ולך להוריד הילוך, להירגע ולהתכנס לקראת השינה? כדאי להציע לילדים משחקים רגועים לשעת האמבטיה. צרי לכם טקס אמבטיה מיוחד. זה יכול להיות שיר שאתם שרים ביחד, סיפור בהמשכים שמסופר באמבטיה בלבד, או שיחה על קורות היום.


חוויית ילדות ישראלית
את בטח זוכרת את חוויית הילדות הכה ישראלית הזאת: לחפוף בשמפו פינוק כחול בעל הריח האהוב והמוכר, להסתבן בתחליב הרחצה הקלאסי המעניק לחות ומטפח את העור ולסיים במרכך פינוק מהסדרה, לשיער מבריק, רך ולמראה מטופח. ועכשיו את יכולה לפנק את הילדים שלך בחוויה הנעימה הזו, אבל עם מוצרים ייעודיים להם. פינוק, מותג הטיפוח הנמכר ביותר ישראל, משיק ליין מוצרים ייעודי לילדים המצוין לסרבני אמבטיה: אל-סבון, שמפו ללא דמעות לסירוק קל, מרכך לסירוק קל, שמפו ומרכך (2 ב-1) לסירוק קל. כל המוצרים בעלי נוסחה המותאמת במיוחד לילדים, עדינה לעור ולעיניים, מכילה מרכיבי לחות, תמצית רוזמרין וויטמינים, ללא צבעים מלאכותיים וללא פראבנים.
כדאי לדעת: מוצרי פינוק הם מוצרי כחול-לבן איכותיים המיוצרים כאן בארץ. כל אחד במשפחה יכול למצוא את המוצר המתאים ביותר עבורו, כי בסוף הכל נשאר במשפחה.


אינסטגרם: Pinuk_israel
פייסבוק: פינוק Pinuk
- צלם סטילס: אמיר יהל, ע. צלם: הילאל אלאגו, דוגמניות: מור סילבר ובנה שון ל"שרית ולורנס", יוליה פלוטקין וילדיה אדם ורני ל"יולי", סטיילינג: רעות אופיר, צילום ועריכת וידאו: אמיר אליסיאן, הפקה מבית לאשה: שרון אלימלך, לימור שיר, איפור: לירז פיינמן, שיער: קובי קלדרון, צולם באולם תצוגה "מודי", סניף ראשון לציון