
תקשיבו, זה היסטרי
מדובר במיקסר אוטומטי שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים. פשוט בוחרים באחת מהתכניות האוטומטיות ללישה והקצפה, ומקבלים תוצאות מושלמות בכל פעם בלי לעמוד בצמוד למיקסר ובלי לחשוש מנפילת הקצף. איך? חיישןSensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולת ההקצפה או הלישה, בול בזמן. רוצים לבד? קבלו שבע מהירויות פעולה שונות. וגם: אתם יכולים לקבוע זמן לפעולה ידנית עם טיימר שמובנה במיקסר, והוא יפסיק אוטומטית בזמן הרצוי.
וזה עוד לא הכל!
הכירו את הפעולה הייחודית: 3D PlanetaryMixing שמקפלת את הבצק בצורת שמיניות, לשה אותו במהירות ומערבבת באופן מושלם את כל המרכיבים. בנוסף: לא נשאר שום דבר על דפנות הקערה. הקערה, אגב, מגיעה בנפח ענק של 5.5 ליטר עם ידיות אחיזה נוחות.
יש לו מגוון של אביזרים
כל האביזרים של המיקסר ניתנים לחיבור בקלות רבה. כמות האביזרים משתנה מדגם לדגם, אך כולם ניתנים לרכישה בנפרד:

ערכה להכנת פסטה, לזניה ופטוצ'יני; מטחנת בשר שיודעת גם לייצר עוגיות מעוצבות; מעבד מזון פתוח עם 5 דיסקיות ואפילו אביזר לחיתוך קוביות מושלמות; בלנדר מזכוכית בטוחה לחום וקור, להכנת מרקים או שייקים; וו גיטרה מקצועי עם סיומת סיליקון, אשר מגיע באופן מושלם לכל הקערה ומייתר את הצורך במרית; מקצף מקצועי המתכוונן לגובה הרצוי, עובד עם כמויות גדולות וקטנות (מחלבון אחד ועד 15 חלבונים); וו לישה שחודר לתוך הבצק ולש בלי שהבצק נדבק לדפנות הקערה. עכשיו אתם מבינים למה זה חוסך מקום במטבח?
אי-אפשר לטעות איתו
מיקסר OptiMUM מבטיח זיהוי מיידי ואוטומטי של אביזרי הקונדיטוריה השונים, כך שעוצמת ההפעלה תמיד תתאים את עצמה לאביזר הרלוונטי. למשל, המיקסר מזהה באופן אוטומטי את אביזר הלישה ושומר על מהירות ערבול ולישה קבועות גם בעומסים גבוהים.
הוא חדשני לגמרי
קחו לדוגמה את הפטנט הבא: משקל אינטגרלי – ייחודי לבוש. עכשיו ניתן לשקול את כל המרכיבים למתכון היישר בקערת המיקסר או על גבי הזרוע.
הוא חזק במיוחד
למיקסר OptiMUM יש מנוע חזק ועוצמתי עד 1500W וכ- 2.1 כ"ס. הוא בנוי לעבודה במאמץ ובעומסים גבוהים.
מיקסר מבית טוב
ברכישת מיקסר OptiMUM אתם מקבלים שנתיים אחריות מ-BSH, היבואן הרשמי של בוש ושמונה שנות אחריות נוספות על המנוע!
ולקינוח: מיד למיקסר! מתכון לעוגת דבש עם ממרח עוגיות של מיקי שמו!
מתכון לעוגת דבש עם ממרח עוגיות של מיקי שמו
העוגה מורכבת ממספר רב של מצרכים, אולם תהליך הכנתה קל ופשוט. אני קורא לה "זבת חלב ודבש", בגלל מגוון החומרים הרב שהיא מכילה, לרבות חלב, מיץ תפוחים ושקדים.

החומרים:
מתאים ל-2 עוגות במידות 25X7 ס"מ
- 120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
- 1 כפית קפה נמס
- 170 גרם (1/2 כוס) דבש
- 90 גרם (3/4 כוס) סוכר דמררה
- 120 גרם (1/2 כוס) שמן קנולה
- 2 ביצים בגודל L
- 100 מ"ל (1/2 כוס) סיידר תפוחים
- 2 כפות גבינת שמנת ניו יורק 5% שומן
- 245 גרם (3/4 1 כוסות) קמח לבן מנופה
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
- קורט מלח
לקישוט:
- 1/2 כוס שקדים פרוסים
- החומרים לקרם הווניל המוקצף:
- 120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 חלמונים
- 50 גרם (1/4 כוס) סוכר
- 10 גרם (1/2 כף) קורנפלור
- 180 מ"ל (3/4 כוס) שמנת מתוקה
- 40 גרם (2 כפות) אינסטנט פודינג וניל
- למריחה: ממרח עם שברי עוגיות
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מכינים את העוגה: מחממים את החלב וממיסים את הקפה הנמס בתוכו. מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים היטב עם "בוחש גיטרה" את הדבש, סוכר הדמררה, השמן, הביצים, סיידר התפוחים וגבינת ניו יורק.
3. מנפים יחדיו את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח, מוסיפים במהירות אטית לקערה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
4. מוזגים ל-2 תבניות אפייה מלבניות במידות 25 ס"מ כל אחת (משומנות מעט עם נייר אפייה) ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
אופים כ-50-45 דקות, עד שהעוגה מוכנה או עד שהקיסם שנועצים במרכזה יוצא עם מעט פירורים לחים.
מצננים היטב על גבי רשת.
5. מכינים את הקרם: יוצקים חלב לסיר בינוני יחד עם התמצית וניל , ומביאים לרתיחה.
6. טורפים חלמונים עם סוכר וקורנפלור לתערובת אחידה. יוצקים מצקת מהחלב החם לתערובת החלמונים ומערבבים היטב להשוואת טמפרטורות. יוצקים את כל התערובת לסיר וממשיכים לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד בעבוע קל.
7. מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים כ-5 דקות עם "וו הגיטרה" עד שהקרם מתקרר לטמפרטורת "חום גוף", עוטפים בניילון ומעבירים לקירור כ-4-3 שעות.
8. מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג וניל לקציפה רכה ו"מקפלים" לקרם שהתקרר. מעבירים לשקית זילוף עם פיית זילוף חלקה בקוטר 1 ס"מ, ומקררים עד למועד "ההרכבה".
9. מרכיבים ומגישים: חוצים כל עוגה ל-2 חלקים שווים (כמו לסנדוויץ'), מורחים שכבה של ממרח מרבה, מזלפים עיגולים עיגולים (של קצפת) בכל אחת מהעוגות ומכסים/ סוגרים בחלק העליון האפוי עם השקדים.
מעבירים למגש ומגישים. חג שמח!
- טיפ: למי שאוהב תבלינים, אפשר לגוון ולהוסיף קינמון, הל או ג'ינג'ר.