
הכירו את מיונז טומי בשפופרת מבית נסטלה - מוצר פרמיום שוויצרי, בעל טעם עשיר ועוצמתי המתאים לשימוש בסלטים, כריכים, מיני מאפים ותבשילים.
אריזת השפופרת הייחודית של מיונז טומי הינה בעלת יתרונות רבים לצרכן: היא גמישה ונוחה לשימוש ולנשיאה, שומרת על הטריות והטעמים, מאפשרת צריכה נקייה ואסתטית משום שאינה מצריכה מגע ישיר עם המיונז, מאפשרת ניצול מקסימלי של התכולה ועשויה מחומרים ידידותיים לסביבה.
פתח השפופרת של מיונז טומי הינו דמוי צנטר, המאפשר שימוש במוצר לצורכי קישוט מזון ואירוח. לא מאמינים? קבלו את המתכון הפוטוגני הבא.
כריך פרגית במרינדת מיונז פיקנטית
המרכיבים (6 מנות)
- 6 רבעי באגט (באגט וחצי חתוך לרבעים)
- 8 סטייקים של פרגית ללא עצם וללא עור
- 2 כפות שמן זית
למרינדה:
- 1/2 שפופרת מיונז טומי (Thomy)
- 5 שיני שום קצוצות
- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- 1 כף צ’ילי חריף
- 1 כף קליפת לימון מגוררת
למילוי הבאגט:
- מיונז טומי (Thomy)
- 2 בצלים קלופים ופרוסים
- 6 עלי חסה טריים
- 2 עגבניות
- מלפפונים חמוצים
אופן ההכנה
1. פורסים את הפרגיות לנתחים.
2. מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המרינדה ומניחים בתוכה את נתחי הפרגיות. מכסים ומניחים לילה במקרר כדי שיספגו את הטעם.
3. לפני ההגשה: מחממים מחבת עם שתי כפות שמן זית וצולים את נתחי הפרגיות משני הצדדים עד להזהבה.
4. פורסים רבע באגט, מורחים בנדיבות מיונז, מוסיפים את הירקות הפרוסים, מניחים מעליהם את נתחי הפרגיות, מזלפים מעל עוד מיונז ומגישים.