

2. תבנו תפריט מגוון שיכלול מנות מצוינות שאתם כבר מכירים. זכרו את ההעדפות הקולינריות של כל האורחים, כדי שאף אחד לא ייצא רעב. ליל הסדר הוא לא הזמן להתנסות לראשונה בדברים שאתם לא יודעים לבשל, ולכן העדיפו מנות מנצחות שאתם בטוחים בהן.
3. תשתמשו בכלים מיוחדים ובסירים צבעוניים בתור מרכזי השולחן ופריטי העיצוב, במקום קישוטי אגרטלים עם מים או נרות דולקים, שיכולים ליפול כשמעבירים צלחות וכלי הגשה לאורך השולחן. הכלים והסירים שבהם מוגש האוכל גם מוסיפים סטייל וגם הופכים את האוכל לכוכב הראשי של הסעודה.
4. תנו לאורחים תחושה אישית עם טאץ' של מסעדה: הדפיסו תפריטים קטנים והניחו על הצלחות. תוכלו להדפיס את התפריט על שקיות נייר, שבתוכן תגישו שברי מצה או פיצוחים כדי שיהיה מה לנשנש עד שמסיימים עם ההגדה ומגיעים לארוחה עצמה.
5. שמרו חלק גדול מההכנה של המנות כך שייעשה מול האורחים. אנשים אוהבים לראות את תהליך ההכנה של האוכל, כי אין דבר יותר מרגש ממטבח בפעולה. זה גם יוריד מכם את הלחץ של להספיק להכין הכל לפני שהאורחים דופקים בדלת.

- היכנסו לאתר: www.naamanp.co.il
- צילום: איתן טל, סטיילינג: דלית לנגוצקי, איפור: ליבי מזרחי.