אסם

קטשופ מופחת סוכר

תוכן שיווקי

|

23.01.18 | 18:08

זה בדוק


    מופחת סוכר: “אסם”, קטשופ לתזונה משופרת

    קטשופ הולך עם כל דבר – תשאלו כל ילד ממוצע. הבעיה הייתה, שלא נתנו את הדעת לכמויות הסוכר והנתרן (מלח) שיש בו. כעת, במסגרת טרנד עולמי (וישראלי), מציגה אסם מוצרים בריאותיים יותר. למשל, קטשופ שבתכולתו 50% פחות סוכר ו-25% פחות נתרן. טעים, בריא יותר, רק למה לא חשבו על זה קודם?

    יצרן: “אסם”

    להשיג ברשתות השיווק.

     

    הידעתם?

    אסטרטגיית תזונה

    במסגרת אסטרטגיית התזונה של אסם, מבצעת החברה מהלכים בכל תחומי פעילותה על מנת לשפר את ההרכב התזונתי של מוצריה באמצעות הפחתת סוכר, נתרן ושומן, ובמקביל בהעשרת המוצרים ברכיבים בעלי תרומה תזונתית.

     

    1. קטשופ אסם עשוי מרכיבים טבעיים בלבד – ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים.

    2. קטשופ אסם מופחת סוכר מכיל 50% פחות סוכר, הוא היחיד ללא תוספת ממתיקים! ועם 25% פחות נתרן.

    3. בכל שנה נמכרים בישראל יותר מ10- מיליון בקבוקי קטשופ.

    4. קטשופ אסם הוא הקטשופ הנמכר ביותר בישראל*.

    5. קטשופ אסם מיוצר מרכז עגבניות.

    6. עגבניות מהוות מקור לליקופן המוכר כנוגד חימצון.

     

      ליקופן זמין

      אורלי פיינה, דיאטנית קלינית, מנהלת תחום תזונה באסם: “אצל לא מעט משפחות, קטשופ נלווה לארוחות, ולכן היה חשוב לנו לוודא שאנחנו מפתחים קטשופ מופחת סוכר ונתרן וללא ממתיקים. בנוסף, כמות העגבניות בבקבוק חשובה במיוחד. העגבניות מכילות ליקופן - המוכר כנוגד חימצון, ועיבוד העגבנייה מגביר את זמינות הליקופן”.

       

      הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
      הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
       
      הצג:
      אזהרה:
      פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד