בראוניז טבעוניים

פשוטים וטעימים: מכינים בצ'יק ולוקחים בקופסה ישר לטיול, לפיקניק, או לים

בראוניז טבעוניים (צילום דני לרנר )
בראוניז טבעוניים (צילום דני לרנר )
 

 

המרכיבים

 (30 בראוניז קטנים, בתבנית 24x24 ס"מ)

 

  • 1/4 1 כוסות (125 גרם) אגוזי מלך טחונים 
  • 3 כוסות (450 גרם) תמרים מגולענים
  • 1 כוס (100 גרם) אבקת קקאו
  • 3/4 כוס (60 גרם) אגוזי מלך חצויים
  • לזרייה: מלח גס

 

ההכנה

1. שמים את כל המרכיבים, פרט לאגוזים החצויים, במעבד המזון ומעבדים לעיסה אחידה.

2. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או בניילון נצמד ומשטחים את העיסה בתבנית. מפזרים ודוחסים את האגוזים החצויים לתוך העיסה ומיישרים את פניה. זורים מלח גס, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומאחסנים במקפיא לשעה.

3. מוציאים מהמקפיא, מסירים את הניילון, חותכים לריבועים ומגישים.

 

  • זמן הכנה: כרבע שעה (לא כולל הקפאה)
  • דרגת קושי: קל ממש
  • איך שומרים: עד חודשיים, בכלי אטום במקפיא 

 

 

כלים: "מלח הארץ", אוסישקין 28, רמת השרון

 

הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד