מפתיע כמה שזה טעים: כרוב
צלוי בתנור ברוטב סויה וסילאןרגילים לשלוח לתנור בטטות, פלפלים או חצילים? בפעם הבא כדאי לתת לכם צ'אנס לכרוב – וגלו אילו דברים נפלאים עושה לו הצלייהלהמשך קריאה...
ארוחה שלמה בתבנית: עוף
עם אורז בתנור בתוספת גזראין יותר פשוט מזה: מסדרים את המרכיבים בתבנית – ואת שאר העבודה עושה התנור. כל מה שנשאר לעשות זה לערוך את השולחןלהמשך קריאה...
כמו בפלאפליות של פעם: צ'יפס מתנפח וקצוות פיתה מטוגניםמתגעגעים לתוספות הנוסטלגיות שהיה אפשר למצוא פעם בכל דוכן? יום העצמאות הוא הזמן המושלם לשחזר אותן בבית ולהגיש ב"על האש"להמשך קריאה...
תבשיל ליום רגיל: בשר טחון
עם פטריות בכורכום וכמוןחוזרים לשגרה עם עיקרית קלה להכנה, אבל עשירה בטעמים. הגישו לצד אורז או פירה תפוחי אדמה, ויש ארוחה שכל המשפחה תאהבלהמשך קריאה...
הלהיט של פסח במטבח שלכם:
פיצה מהירה על בסיס מצה בריימפגישים במנה אחת שניים מהדברים שילדים הכי אוהבים – פיצה ומצה בריי – ומקבלים להיט שתכינו שוב ושוב. ועוד לא דיברנו על כמה שזה פשוט!להמשך קריאה...
תוספת של צבע לשולחן: דלעת
ושעועית ירוקה אפויות בתנורתוספת שמחה ולא מכבידה שמכינים בקלי קלות ובלי ללכלך יותר מדי כלים ● עוד מתכון מהיר ומנצח של אפרת סיאצ'ילהמשך קריאה...
זהובה ועסיסית: עוגת סילאן
בחושה עם אגוזים וקינמוןכמה פשוטה, ככה מענגת: אפרת סיאצ'י מגישה עוגה פרווה שמכינים בשיא המהירות ממרכיבים שיש תמיד בבית להמשך קריאה...
התחלה בריאה לשבוע: אורז
מלא עם עדשים וירקות צבעונייםמנה צבעונית ומזינה עם עדשים שחורות, גזר כתום, פלפל אדום וכורכום צהוב. אם עד היום נתקלתם רק באורז מלא תפל – המתכון הזה ישנה את דעתכםלהמשך קריאה...
כל הדברים הטובים ביחד: עוגה בחושה עם אגוזים, קוקוס ושוקולדעוגה פרווה קלה להכנה ומהירה שמבטיחה שתקבלו בכל ביס המון דברים טעימים. כדאי להכין כמות כפולה, כי היא תיגמר בצ'יק-צ'ק!להמשך קריאה...
ארוחה שלמה בתבנית אחת: עוף בלימון ושום עם תפוחי אדמהבימים כאלה, כשהחורף משחק מחבואים, כבר בא משהו מחמם – אבל שלא יהיה כבד מדי. וזה בדיוק מה שהמנה הזאת יודעת לעשות, בזכות הרוטב החמצמץלהמשך קריאה...
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...