תגית מרב סריג - כל הכתבות מרב סריג בת 40, אמא ליונתן, בשלנית חובבת, עיתונאית, כותבת מדור אוכל שבועי ב"גלובס," חיה, נושמת, בועטת ובעיקר אוכלת מצוין. צור קשר | פייסבוק שיעור 1: היכרות, נהלים והתקף חרדהמרב סריג, 27.10.12שיעור 2: חתכים, חיידקים וזוועות אחרותמרב סריג, 04.11.12שיעור 3: חיתוכים וחתכים (או: איך עובדים עם סכין)מרב סריג, 11.11.12שיעור 4: ביצים וחרדת ביצוע (או: איך מכינים סופלה)מרב סריג, 18.11.12קשָה באימונים, רכה בקרב (או: איך ללמוד להכין ביצה)מרב סריג, 25.11.12שיעור 6: מה נסגר עם הבשר?מרב סריג, 02.12.12שיעור 7: טיפים להכנת עוף – ופירה מושלםמרב סריג, 09.12.12כתבות קודמות בנושא מרב סריג