הכל נשאב במשפחה: פסטה עם כדורי בשר שכל בני הבית יזללועם ותק של יותר מ-60 שנה, ברור שכל מתכון שלה מנצח. והפעם - סבתא חוה מבשלת למשפחה ספגטי עם קציצות אווריריות שאי אפשר לעמוד בפניהןלהמשך קריאה...
המרכיב הסודי – זיכרונות: עוגת שזיפים שעוברת מדור לדור לדורסבתא חוה דונסקוי ממשיכה לספק לכם מתכונים קלים וטעימים לקיץ. והשבוע: כשיש כזה שפע של שזיפים טעימים, חבל שלא לעשות מהם עוגה כמו של פעםלהמשך קריאה...
הכרוב הממולא של סבתא חוה: הכי פשוט והכי טעים - בזכות טוויסט קטןהקיץ גמר לכם את הכוח לבשל? חוה דונסקוי (86), מלכת המטבח לשנת 67', תוכיח לכם במשך אוגוסט שאתם דווקא יכולים. והפעם: כרוב ממולא שמכינים בתנור במקום על הגזלהמשך קריאה...
אמא שלי, סבתא חוה, כבר בת 86, ולפעמים נדמה לי שהיא התחילה לבשל כבר כשהיתה בגן – זה בא לה בכזו טבעיות. בשנת 1967 היא זכתה בתחרות "מלכת המטבח" ומאז פשוט לא יצאה משם: אופה, מבשלת ובעיקר בעלת טעם משובח. אישה חזקה שהקדימה את המהפכה הפמיניסטית, וכבר בסוף שנות ה-60 הקימה חברת קייטרינג ולימדה עולים חדשים לבשל אוכל ישראלי.
במשך אוגוסט היא תחלוק כאן איתכם מניסיונה העשיר, ובאמצעות המתכונים הקלים והמדויקים שלה תוכיח שגם בשיא החום והלחץ אפשר להמשיך לבשל דברים טובים לכל המשפחה.
לי קוראים עמית דונסקוי ואני שפית, מתכונאית וסטייליסטית מזון. אני נושמת קולינריה 24/7 ומסתובבת בעולם כדי למצוא השראות, טעמים וניחוחות חדשים. גם בלילה, בחלומות, אני מחברת טעמים ומנסה שוב ושוב ליצור שלמות, כי אוכל הוא תמיד סיפור אהבה.
אם אתם רוצים לגלות את המתכונים, הסודות והפטנטים שמלווים אותי שנים רבות, אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי - amitdonskoy.com
במשך אוגוסט היא תחלוק כאן איתכם מניסיונה העשיר, ובאמצעות המתכונים הקלים והמדויקים שלה תוכיח שגם בשיא החום והלחץ אפשר להמשיך לבשל דברים טובים לכל המשפחה.
לי קוראים עמית דונסקוי ואני שפית, מתכונאית וסטייליסטית מזון. אני נושמת קולינריה 24/7 ומסתובבת בעולם כדי למצוא השראות, טעמים וניחוחות חדשים. גם בלילה, בחלומות, אני מחברת טעמים ומנסה שוב ושוב ליצור שלמות, כי אוכל הוא תמיד סיפור אהבה.
אם אתם רוצים לגלות את המתכונים, הסודות והפטנטים שמלווים אותי שנים רבות, אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי - amitdonskoy.com