ותק: 14 שנה.

שף (בכל הרשת): יובל פכלר.

סגנון: איטלקי.

מייחד אותה: רוח איטלקית מודרנית, אורבנית ושמחה.

מקור השראה: קו האוכל האיטלקי שהתפתח בניו יורק ובלונדון, כשהוא מתאים עצמו לתרבות במקומות אלה ומכוון למשפחות וגם לקהל עסקי.

המנה הפופולרית: פפארדלה דניה (ברוטב עגבניות סאן מרציאנו וגבינת מסקרפונה).

מנה שהצוות אוהב לאכול: הפוקאצ'ה של ג'ויה, שמלווה את המלצרים לאורך כל היום (כי בג'ויה אין לחם, רק פוקצ'ה שנאפית בטאבון).

חומר גלם מוביל: גבינת פרמג'אנו.

מבנה המטבח: סגור, אבל טבון האבן הפועל על עצים גלוי לכל עין.

מקום ישיבה הכי מבוקש: על הבר. כל מי שיושב שם משקיף אל עמדת הפיציולו ומלווה את תהליך הכנת הפיצה.

פס קול: פלייליסט לטיני ששוזר בתוכו מוזיקה איטלקית רומנטית, מודרנית.

מספר שולחנות: 30-25.

מספר סועדים: 150.

חולמים להאכיל: וודי אלן.

חולמים לפתוח סניף: בברלין.

  • ג'ויה, שנקר 9, הרצליה. טל':